Változnak a telek, változnak a szokásaink

Nyáron rengeteget nyaralunk, télen viszont csak egy szűk családi programot engedünk általában meg magunknak, ami eddig minden alkalommal síeléssel telt.

Idén azonban már vészjóslók voltak a hírek, majd az aktuális időjárás jelentések is. Mondták, kevés helyen lesz elég hó mostanság. Ahol lesz, csak rövid ideig. Bukott így a foglalásunk is. Elfelejtjük mostantól ezt a programot, mert a drágább csúcsokat Ausztriában mi nem tudjuk megfizetni. Olyan helyekre jártunk, ahol a természetesen leesett hóval lehetett csak számolni… Az pedig túl nagy lutri.

Ehelyett a “minden napra más program” hetét tartottuk a családdal, itthon. Mármint Magyarországon. A színes, kikapcsolódásra alkalmas programok közül a család fotózás volt a kedvencünk Szoboszlai Kriszti fotóssal.

Kriszti honlapjáról budapesti és Pest megyén belüli helyszínekre foglalhatunk többnyire időpontot. Tehát nem csak az ő által biztosított, javasolt stúdióba, ami persze evidens, hiszen az esküvői fotózás egyenlő az eseményfotózással, ami eleve változatos helyszíneken zajlik. És ő esküvőket is vállal, de nem csak az esküvők alkalmával fotózhatunk Kriszti szolgáltatásain belül külső helyszínen. Hanem mondjuk a család fotózáson belül is. Kategóriánként ez ellenőrizhető, hogy milyen típusú fotózás hol képzelhető el, hol lehetséges és mit ajánl Kriszti. Szintén az egyes kategóriákra kattintva a “Szolgáltatások és Árak” fül, avagy menüpont alatt láthatjuk, ár tekintetében milyen fotózási csomagok érhetők el.

Krisztinél ez szerethetően változatos: ha például VIP csomagot kérünk, abban extrán sok fotó és egyéb extra is elérhető, de nem mindenki eszi ezt a dolgot ennyire nagykanállal, ezért vannak igencsak kedvező árú kisebb csomagok is. A legolcsóbban kezdésnek többnyire 10 exkluzív minőségű fotó található, plusz ezek közül néhánynak a fekete-fehér változatai is benne vannak ugyanebben a pakkban.

Nagyobb műfaji megkötések nincsenek nála. A visszafogott, az elegáns, vagy a szexi ugyanúgy játszik a lehetséges irányvonalak, irányzatok között, mint esetleg bármi egyéb, amit ki tudunk találni. Alkalmazkodóan áll mindenhez a szoboszlaikriszti.hu fantasztikus fotósa, akit ezáltal és ezúttal is csak ajánlani tudok bárkinek, család fotózás, egyéni, privát fotózás és minden tekintetben.