Hogy olvassunk és vásároljunk, offline vagy online?

A tájékozódás nagyon fontos, de az sem mindegy, hogy honnan tájékozódunk. Természetesen a nyomtatott média szerepe ma is nagy, azonban tisztán látszik az is, hogy az internetes hírfelületek, sőt az online üzletek is egyre nagyobb teret hódítanak maguknak.

És ez azért nem véletlen. Az újságoknál kulcsfontosságú például, hogy az online sajtó nagy részéhez ingyenesen hozzáférhetünk, míg a nyomtatott újságokat tényleg csak a legritkább esetben kapjuk meg ingyen, s könnyen előfordulhat, hogy amellett, hogy fizetünk az újságunkért, még egy hosszú sort is ki kell várnunk az újságosnál vagy a szupermarketben. S mivel az idő pénz, természetesen az online vásárlás is egyre népszerűbbé válik.

Olcsón, sorban állás nélkül

Egy barátnőm nemrég ajánlott is nekem egy jó kis webshopot, ahol amellett, hogy természetesen nem kell sorba állnunk, rengeteg terméket szerezhetünk be kedvezményes áron, és a választék is óriási. Az 50százalék.com – A jó ajánlatok közössége egy kattintásnyi távolságra van csupán, s az egész ország területén vállalják a kiszállítást, ha pedig készleten lévő termékek közül válogatunk, akkor még a csomag érkezésére sem kell sokat várnunk, hiszen megközelítőleg 72 órán belül megkapjuk azt.

A webshop baba-mama, szépségápolási, konyhai, kerti, műszaki, autós és sportfelszereléseket is árul, de házi kedvenceink és kisgyermekeink számára is rengeteg árucikket találhatunk. Én a nővéremnek szülinapjára például egy retró melegszendvicssütőt vettem és egy aprítót, a párom névnapjára pedig egy univerzális távirányítót okoseszközökhöz. Még a válogatás is könnyű volt, hiszen praktikus és átlátható a menürendszer, s az ajándék ötletek menüpontban még az alapján is kereshetünk, hogy nőnek, férfinak vagy gyermeknek keresünk ajándékot.

A széles választék mellett a sokféle plusz kedvezmény is nagy előnye az üzletnek.

50százalék.com - A jó ajánlatok közössége

Az elsőként ott vásárlók például már a hírlevélre való feliratkozásért is a feliratkozást követő 14 napon belül beváltható és 5% értékű plusz kedvezményt kapnak első rendelésükre, a regisztrálóknak pedig a 19.990 forintot meghaladó rendelések esetén a szállításért sem kell fizetni, amennyiben csomagjuk mérete a honlapon sztenderdnek megadott méreteket nem haladja meg.

Ha tehát kényelmesen, otthonról vásárolnál egy megbízható boltból sok-sok kedvezménnyel, akkor az 50százalék.com – A jó ajánlatok közössége a te közösséged, üzletüket pedig mindenképp érdemes kipróbálnod!