Mostanában az online vásárlás a divat. Avagy, hogyan lett kis létránk

Nos, egy csöppet füllentettem. Nem nekünk lett a kis létra, hanem a mamának. Illetve az eszköz becses neve egészen pontosan fellépő, nem pedig kis létra, annak csak mi mondjuk. Na, de a mamának már régen bajára volt, hogy hát így öregségére már semmit nem ér el. Minket meg nem akar mindig az miatt zaklatni, hogy ugyan már pókhálózzunk le vagy valami. Szóval névnapjára rendeltünk neki egy ilyen fellépőt.

A dolog úgy ment, hogy apám elhatározta, hogy már pedig ő körül néz az egyik ilyen nagy kereskedésben, ahol ugye bár minden ilyen cuccot árulnak. Erre aztán a nővérem felkapta a fejét, hogy már minek menne oda, mikor az interneten is lehet rendelni, és akkor nem kell nagy ember tömegek közé menni. Jaj, de hát apa nem fél a vírustól! Na, ebből aztán lett vita, amit végül csak a nővérem nyert. Így elkezdtünk keresgélni, és végül a Expresszbolt lett a kiválasztott, úgy tűnt, hogy még szállítással együtt is ez éri meg a legjobban. Arról nem is beszélve, hogy mennyi minden egyéb terméket kínáltak az oldalon.

Én nagy boltkóros vagyok, és sajnos ez a nagy: zárkózzunk be, és ne menjünk sehová, csak dolgozni meg templomba, nem javított a helyzeten. Az internetnek köszönhetően az idő, amit esetleg színházban, kiállításokon vagy egyéb hasonló helyen tölteném, most web shopokon teszem. Ami a pénztárcának kevésbé tesz jót, de valamivel szórakoztatnia kell magát az embernek, nem igaz?

Na, úgyhogy a mamának meg lett a “fellépő”-je, én meg rendeltem magamnak egy… khm… smink szettet. Őszintén szólva nem gyakran költök ilyesmire, de ebbe nagyon beleszerettem, szóval jött velem.

Amin nagyon meglepődtem, hogy a szállítási költség az alap ezerhatszáz forint maradt. A kis létra miatt azt hittem, több lesz (mert ugye 10 kilótól 10 kilónként megy egy ezressel felfelé), de ez egy pozitív csalódás volt. Az oldal amúgy nagyon jó fej módon tájékoztat, hogy adott terméknek várhatóan mennyi a szállítása. Persze, ha több mindent rendelsz, akkor ez változhat az összsúlytól függően, de a kosár ezt jelzi is. A szállítás szintén oda lesz írva, mármint, hogy mikorra várhatod a terméket. Ez általában nem több 3 munkanapnál, ahogy az egy Expresszbolt szolgáltatásától el is várható.

Én minden esetre nagyon meg voltam elégedve a termékekkel, és a kiszállítással is, úgyhogy csak ajánlani tudom őket.