Mi más kellhet egyjól menő üzlethez, mint egy flottakezelő szoftver?

A szoftverek ma már könnyen elérhetőek, és óriási segítséget tudnak jelenteni, hiszen automatizálnak sok feladatot. Ráadásul ezt pontosan teszik, és nem kell hozzá extra emberi erőfeszítés, hiszen ez sokkal inkább egy segítség. Az uzletiszoftver.com cég egy komoly és régóta a szakmában dolgozó vállalat. Az ügyfeleik nagy százalékban elégedettek velük, hiszen az ő igényeire szabják a szolgáltatásokat, és nem a sajátjaikra. Ezen az oldalon (uzletiszoftver.com) a cég csapata biztosítja a megrendelőket arról, hogy megbízható forrásokból építkeznek. Valamint a megrendelő számára átláthatóvá teszik a munkafolyamatokat, így kiépülhet a kölcsönös bizalom. A szolgáltatásaikat ellenőrzött vélemények alapján alakítják. Ha még nem lennénk teljesen lenyűgözve, akkor a szoftver adatbázisuk óriási kiterjedtsége még meggyőzhet minket. Ráadásul a szoftverek adatbázisa jól rendszerezett és bárki számára könnyen átlátható. A szoftvereik az élet szinte minden területén jelen vannak, mind az orvosi, mind a marketing szakmában és flottakezelő szoftver is van náluk.

Flottakezelő szoftver

A SeaFleet egyike a sok kiváló flottakezelő szoftvernek, amely elérhető az uzletiszoftver.com oldalán. Ez a szoftver egyaránt jól alkalmazható nagyvállalkozások és kisvállalkozások esetében is. A SeaFleet egy gépjármű flotta nyilvántartó szoftver, amely a SeaCon Europe KFT remek fejlesztése.

A rengeteg előnye közül az egyik legnagyobb, hogy a SeaFleet szoftver több ezer de néhány tucat autóval működő cégnek is hatékonyan tudja segíteni a mindennapos munkáját. A flottakezelés sokszor stresszes a határidők miatt és mivel sok munkafolyamatból áll, így a szoftver tényleg segíthet. A SeaFleet ezeket a bonyolult és fáradtságos ügyviteli procedúrákat a workflow szemlélettel, a felhasználók kényelmének figyelembevételével készíti elő. Ráadásul a többszintű jogosultsági rendszer is hasznos, hiszen itt a dedikált és elhatárolt szerepkörök könnyítik a munkát. A dokumentumkezelési rendszere kifinomult és modern, a határidőket automatikusan figyeli és betartja. Az értesítéseket kiküldi és riaszt is, az automatizáltsága pedig nagyon kiterjedt. Az üzemeltetői tevékenységekben külső szereplők is vannak, és belső szervezetek kétirányú adatkapcsolattal futnak. A SeaFlett nagyjából ötven funkciót tud ellátni, ami hatalmas teljesítmény, és sok stresszes helyzetet orvosol a munkájával. A rengeteg funkció közül csak néhányat említek, mint az alap és azonosító adatok a gépjármű nyilvántartásban vagy a műszaki adatok.

Ezen felül a felszereltség és a tartozékok nyilvántartása, okmányok kezelése. Továbbá a gépjármű üzemeltetése kapcsán a gépjármű átadását és visszavételét is rögzíti. Illetve az autó hasznosítását, de a tartalék gépjárműveket is rendszerezi.  Nyilvántartja a gumi csere vagy javítás szükségét, a káreseményeket, az elektronikus menetleveleket is kezeli. Még a tankolási adatokat is gyűjti. Persze olyan hasznos dolgokat is képes ellátni, mint az ajánlatadás és a szerződések vagy a külső költségszámlák kezelése vagy a kihasználtsági mutatók vezetése.

Ha még több információt szeretne erről a hasznos flottakezelő szoftverről, akkor látogassa meg az uzletiszoftver.com oldalát, és böngésszen bátran!