Moziba járás helyett ott a mozi.ma

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én imádok moziba járni. A hatalmas vászon, a popcornszag, a pillanat, amikor elsötétül a terem, és mindenki elcsöndesedik, hogy a filmre figyeljen – ezek mind olyan dolgok, amikről sosem tudnék lemondani, és amik igazán különlegessé és egyszerivé teszik a filmélményt. Ha tehetem, minden héten legalább egyszer elmegyek moziba, hogy megnézhessek valamilyen filmet.

Van azonban olyan, hogy valamiért nincs lehetőségem moziba menni. Vagy, mert spórolnom kell, vagy, mert nincs időm. Ilyenkor remek alternatíva a filmek online nézése olyan oldalakon, mint a mozi.ma. A mozi.ma-n egy rakás film közül válogathatsz, melyek mind teljesen ingyen elérhetőek online. Így ha épp nincs pénzem mozijegyre, nem szomorkodom, inkább keresek egy filmet a mozi.ma oldalán, és megnézem otthon a kanapéból, vagy épp az ágyból. Igaz, ez nem olyan, mint a mozivászon, de popcornt legalább otthon is lehet csinálni.

Ha nincs időm kiruccanni otthonról, mert például sok a tanulnivalóm, egyszerűen megnézek otthon egy rövid filmet, vagy egy részt az egyik kedvenc sorozatomból. Ez pont elegendő arra, hogy kicsit kikapcsoljam az agyamat, és utána újult erővel vethessem bele magam ismét a tanulásba. Ráadásul a választék is nagyobb itt, mint a moziban, ahol csak az épp aktuális filmeket lehet megnézni. Online már szinte az összes létező film elérhető, és ezek közül rengeteg a mozi.ma oldalán is. Remek alternatíva mozizás helyett!