Legyen a saját cégünk alapítása a legjobb hír a héten

A mai világban már egyszerűbb elérni a híreket, mint valaha. Ezért furcsán nézhetünk a régi emberekre, akiknek még újságoshoz kellett járniuk, hogy egy bizonyos számú újság közül kiválasszák azt, amit megfelelőnek tartanak. Az internet érkeztével azonban ez teljesen megváltozott, viszont abban nem vagyok biztos, hogy mi is teljesen fel lettünk volna készülve erre a változásra.

Én még mindig azt mondom, hogy van egy meghittsége a valódi papírnak. Ez azonban csak személyes preferencia. Ami az internetes hírekkel az igazi probléma, az nem más, mint a hamis információ és az információ telítettsége. Persze az újságokban is rengeteg megtévesztő dolgot lehet olvasni, az interneten azonban sokkal nagyobb lehetőségünk van hamis hírekbe belefutni. Ezért most már elengedhetetlen a kritikus gondolkodás, ha nem szeretnénk, hogy olyan hírekkel befolyásoljanak minket, amiknek semmi alapja.

Én is kétségekkel indultam, mikor először az interneten bt. alapítás kapcsán kezdtem keresgélni. Egy hirtelen ötlet volt egyébként ez, amiről azt hittem, hogy sehova nem fog vezetni. Még milyen szerencse, hogy nemsokára szembejött velem a Grossoffice oldala, ami megmutatta nekem, hogy a bt. alapítás nem muszáj, hogy örökre csak egy álom maradjon. Ezt pedig több lépésben tették meg.

Elsőként már azzal sikerült meggyőzniük, hogy milyen szépen nézett ki az oldaluk. Az életben is nagyon fontos a megjelenés, de az interneten ez hatványozottan igaz. Hiszen az embernek annyi lehetősége van, hogy biztosan csak annál fog megmaradni, ami először elnyeri a figyelmét. A Grossoffice pedig a letisztult felületével és a szép kialakításával azonnal megnyerte a tetszésemet. Ez azonban nem jelentett volna semmit, ha a bt. alapítás kapcsán nem lett volna egyszerű elérni a különböző információkat.

Pedig csak a felső menüt kell használnunk és máris különböző cikkeket olvashatunk az adott témában. Számomra felfrissítő volt, hogy egy cég olyan plusz dolgokat is nyújt nekünk, amiből nem tudnak profitot csinálni. Hiszen, ha belegondolunk, az ő érdekük is az, hogy az ügyfél minél tájékozottabb legyen a témában és a megfelelő döntést hozza meg. A bt. alapítás kapcsán pedig valóban olyan érzés fogott el, mintha egy kirakós hiányzó darabja került volna csak a helyére.

bt. alapítás

Ez annak köszönhető, hogy a Grossoffice oldalán található cikkeket érthető nyelven írták meg. Ezért nem kell attól félni, hogy majd elkalandozunk közben, vagy elvesznénk a részletekben. Ez a közérthetőség azonban nem megy a szakmaiság és a pontosság rovására, ami elengedhetetlen, ha ilyen komoly témáról van szó. Már az itt látottakkal is egészen elégedett voltam, úgyhogy készen álltam a következő lépésre.

Előtte azonban még megnéztem, hogy a bt. alapítás mellett, milyen helyeken érhető el náluk székhelyszolgáltatás. Utóbbi elengedhetetlen minden egyes cég számára és én akkor már ezt is a Grossoffice-nál akartam elintézni. Nem nagy meglepetés, hogy a náluk található székhelyek nagyszerű helyeken vannak. Van két lehetőségünk a fővárosban, de még Újlengyelben is. Én az előbbit választottam, bár Újlengyel kapcsán több adókedvezményt is lehet igényelni. Felbuzdulva az itt látottakon, rögtön fel is hívtam őket és meglepően hamar felvették. Az ügyintéző végig kedves és türelmes volt velem, úgyhogy nem lehet semmi panaszom. A bt. alapítás nagyon könnyen ment és azóta is boldog cégtulajdonos vagyok. A Grossoffice székhelye pedig kifogástalan és nagyon örülök, hogy tőlük igényeltem ilyen szolgáltatást.