A hegygerincen is jól jött volna az elektromos kerékpár

Kicsit kényelmes ember vagyok, ezért a nyári túránk – ami az első hegyi túra volt életemben, amin voltam – eléggé kikészített. Nem ártana sportosabbnak lenni, az biztos…

Az az igazság, hogy a hétköznapokban sokat biciklizem, de mióta ráakadtam a motorbolt.co.hu-ra, már az elektromos kerékpár a kedvencem. Mióta ilyenem van, azóta minden sokkal könnyebb, nagyon-nagyon jó irányba fordultak a dolgok, le se szállok róla jóformán. Menő, mindenki megcsodálja, amerre járok – ismert, de annyira mégsem elterjedt dolgok az elektromobilitásra használt eszközök, hogy mindenkinek legyen ilyesmi otthon, így lehet vele kicsit “felvágni”. Én pedig szívesen beszélek róla, honnan jött az ötlet, mik a tapasztalatok és egyáltalán honnan vásároltam. Mert szívesen, előszeretettel hirdetem az igét is, hogy ez egy jó módja a közlekedésnek. Arról nem is beszélve, hogy a Motorboltnak tényleg hálás vagyok. Példátlanul készséges módon segítettek kiválasztani és azóta is, karbantartani.

Annyira csodás ilyesmivel száguldani… Praktikusabb, ez is egészségesebb, mondjuk nem ez fog belőlem testépítőt csinálni derék alatt, mert pont az a lényege, hogy minden könnyebb vele! Az elektromos kerékpár korunk legújabb csodája, állítom, csak úgy, mint egy rakás dolog a Motorbolt webshopjában. Mindenbe szerelmes vagyok, amit ők árulnak, mert szeretem a korszerű és kompakt megoldásokat. A párom pedig motorozik, ezért ugyanonnan szoktunk rendelni (így meg még olcsóbb is).

Visszatérve a hegyi túránkhoz: ahhoz is vettünk kiegészítőket a motorbolt.co.hu-ról! Magához a túrához. Termopulóvert például. Ne csak egy egyszerű biciklis boltra gondoljatok tehát. Egészen széles a választék ahhoz, hogy megszólítsák a quadosokat, meg a rollereseket, a motorosok és biciklisek mellett. A boltjuk is nagyon frankó kis hely, ezt is újra és újra elmondom. A legjobb azok közül a bringás/motoros boltok közül, ahol egyszer jártam legalább személyesen is. Pont az említett elektromos kerékpár “dolgában”. Úgyhogy ilyen típusú shopból másikat már nem keresek.

Amúgy viszont tényleg inkább rendelni szoktam tőlük. Nem kell a bringáért magáért sem elmenni, ha rendelne bárki – ma már megoldható az ilyeneknek is a szállítása. Írják is: összeszerelve, üzembe helyezve szállítják a kerékpárt. Választék pedig van. Óriási méghozzá, és nem csak magukból a közlekedési eszközökből! Ezt is fontos mindig hangsúlyozni, mert a praktikus, újszerű találmányok sora nem áll meg az elektromos hajtásnál. Ez egy olyan kiterjedt világ, amin belül felépíthetünk egy komplett életmódot. Az elektromos kerékpár világa forradalmasít mindent!

Ami a következő, nagy lelkesítő projektünk az nem más, minthogy a párom egy rollert is venne, hogy bővítsük az elektromos-kelléktárunkat a közlekedésben, családosan is. A motor neki is túl nagy mindenhová. Meg ahhoz be kell öltözni jobban, a rollerhez nem annyira. És, mert mi autót nem veszünk az tuti. Nincs is hol tartani, de amúgy sem – abból még elektromos se kell. Viszont a Motorbolt kínálatából még mindig nagyon sok minden szimpatikus. Azt javaslom, béreljetek a városban ilyet (mármint rollert), próbáljátok ki, és ha tetszik, a Motorboltnál lesz olyan, amit az igényeitekhez szabhattok! A párom is így csinálta: előbb használat közben meggyőződött róla, hogy ez kell-e neki. Ha mégsem, a Motorbolton belül lesz alternatíva.

Ma már annyi gyártó és annyi közlekedési eszközfajta van, hogy ténylegesen kell találni egy ennyire frankó webshopot, hogy egy helyen átnézhető legyen minden. Szerintem bátran váltsatok az autóról elektromos kerékpárra mondjuk, mert még most, amikor ezeket a sorokat írom, október végén is tökre biciklis idő van.

És én olyan helyet ajánlottam nektek, ahol nagyon segítőkészek. Látják mit jelent ez az egész annak, aki tényleg a jövőt keresi! Motorbolt.co.hu!