Nem a ruha teszi az embert, csak az örömét

Kisebb koromban az egyik kedvenc elfoglaltságom a különböző divatmagazinok és reklámújságok lapozgatása volt. Valószínűleg ez is hozzátett ahhoz, hogy szeretek öltözködni. Mindig azt kívántam, hogy olyan menő és jól öltözött legyek, mint a modellek. A bulvár lapokat is szerettem egy időben, de ott is mindig az érdekelt, hogy ki mit visel. Emlékszem, milyen csalódott voltam, amikor rájöttem, hogy a sztárok nem a saját ízlésük szerint ruházkodnak. Mindenkinek van egy saját stílustanácsadója. A legtöbb helyen, ahol megjelennek, egyáltalán nem a saját ruháikat hordják. Teljesen felháborodtam, hogy hát persze, így aztán könnyű!

Abban nem változtam, hogy a mai napig szívesen gyűjtök inspirációkat különböző magazinokból. A divatmodelleket is szívesen szemmel kísérem, szerencsére már nem irigységből, csak azért, hogy ötleteket gyűjtsek. Fontos számomra ez, szeretem jól érezni magamat abban, amit viselek. Szeretem, ha a szett nem olyan, ami nagyon egyszerű lenne, mint mondjuk egy farmer fehér pólóval. Egyáltalán ne értsetek félre, szimplán nekem csak nem ez a stílusom. Nem azt mondom, hogy ezzel baj lenne. Nyilván nekem is vannak napjaim, mikor nincs kedvem az egészhez.

Én nem lettem sztár, sem modell, de mondok valamit nekünk, “átlagembereknek”. A DressPack – Minőségi outlet és használt ruha webáruház segít abban, hogy olcsóbban, de mégis frissen és naprakészen tudjam tartani a ruhatáramat. Sokszor rohanok, nagy távolságokat futok be nap mint nap, és ezek mellett ritkán jut időm vagy energiám boltokban nézelődni. Ebben a hatáskörben szerintem elég nehéz igazán megbízható vagy jó minőségű webshopot találni. Hisz szerintem ti is tudjátok, hogy a rendes boltokban is sok hibás vagy foltos darabbal találkozunk. A kamu oldalakra most ki se térek. Na de, hogy megkönnyítsem a dolgotokat, biztosítalak titeket afelől, hogy a DressPack minden szempontból kivételes.

Már a nevében is benne van – DressPack – Minőségi outlet és használt ruha webáruház – hogy kizárólag válogatott darabokat árusítanak, de ha valami mégis hibás lenne, azt feltüntetik a termékleírásban. Ekkor sem arról van szó, hogy viselhetetlen ruhát dobnak piacra. Mindig abban a minőségben érkeznek meg hozzám a ruhák, amiről az oldalukon már biztosítanak. Legutóbbi rendelésem tartalmazott outlet darabot is, és pontosan az eredeti csomagolásában kaptam magamhoz. Elég széles a választék, sokféle stílusban, így biztos, hogy mindenki talál maga számára megfelelő terméket. És mennyire jó érzés találni egy ilyen kincset!

Izgatottá tesz, hogy végre találtam egy ennyire jó online alternatívát. Tisztára olyan, mintha vadiúj ruhák között nézelődnék (persze akad az is az oldalon). A fotók nagyon igényesek a termékekről, látszik, hogy nem csak hányik-vetik a dolgokat. Ezelőtt még sosem láttam olyat, egyetlen egy divattal kapcsolatos webshopban sem, hogy lemérnék a ruhák méreteit, de itt minden darabnál megkapjuk az adatlapon. Ez egy biztos, ellenőrző pontnak mindenképp jó, de amúgy alapból lehet saját méretünk szerint keresni. Nem az van, hogy össze-vissza ömlesztve az XS-től az XL-ig (így is lehet mondjuk), de nyilván egyszerűbb a válogatás, ha használjátok az oldal adta szűrő lehetőségeket.

A kiszállítás is gördülékenyen működik, nem kell heteket várni arra, hogy élvezhessük az új ruháinkat. Ha nem vagytok otthon minden nap, csomagautomatába is egyszerűen lehet kérni. Van egy kisebb díja, de ha bizonyos összeg felett vásároltok, ingyenes a kézbesítés. Mivel az árak nagyon kedvezőek, és rengeteg az akció, ez bizony nagyon sok ruhát jelenthet, ami pozitív szempont. A DressPack-ről tuti jó párszor annyi ruhát meg tudtok venni, mint ugyanannyiért bármelyik butikból – és még lehet a minőség is sokkal jobb.

Ha nekem nem hinnétek, a DressPack-en megtaláljátok a vásárlói véleményeket, amiket csak azok tudnak írni, akik ténylegesen rendeltek az oldalról. Nagy átlagban kiválóan értékelt a rendelés, de ne aggódjatok, abszolút cenzúrázatlan a szekció. Tehát tényleg egy valós képet kaptok az oldal megbízhatóságáról és a ruhák minőségéről. De tényleg én is biztosítalak benneteket, hogy eddig mindig csak azt kaptam, amire számítottam, rövid idő alatt. Ha ti is szeretitek a divatot, de nem mindig akartok sokat költeni rá, és még a világnak is jobbat tennétek, akkor kattintsatok: DressPack – Minőségi outlet és használt ruha webáruház.