Profi lángvágó csapatra akadtam az interneten

Lángvágáshoz kerestem szakembereket, az Acélpartner Kft. honlapján találtam meg, amit kerestem

A hétvégén nagy fába vágtam a fejszémet. Szükségem volt ugyanis egy olyan csapatra, aki segíteni tudna a cégem tevékenységében. Csakhogy nem akármi tevékenységhez kerestem ám szakembert! Nekünk ugyanis acéllemezek megmunkálásához volt szükségünk segítségre, ez pedig nem kis feladat. Sok újságot és hirdetést átnéztem, de valahogy egyik hirdetés, egyik szakember sem keltette fel az érdeklődésemet. Nem találtam őket elég profinak a munkavégzéshez. Végül egy internetes portálon találtam egy bejegyzést: ezen az oldalon nagyon jó szakembereket találni, akik nem csak méretre vágják, de gyönyörűen meg is dolgozzák és felületkezelik is az acélt. Kíváncsi lettem, így hát kattintottam – és milyen jól tettem!

A link ugyanis az Acélpartner Kft. oldalára vitt, akik több, ma már közel harminc éves tapasztalattal rendelkeznek. A cég az alapítása óta teljesen magyar kézben van, és a legkiválóbb szakemberek foglalkoznak az acéllemezek megmunkálásával. Fő profiljuk a lángvágás, de ahogy elnéztem, számos más tevékenységben is otthonosan mozognak. Vállalnak ugyanis plazmavágást és élletörést is, és igény esetén bérmunkát is tudnak biztosítani. De számos más szolgáltatás is kérhető tőlük, ezekről a honlapjukról lehet tájékozódni. Ahogy említettem, engem a lángvágás érdekelt, amit három, modern, Burny típusú MESSER géppel látnak el. A gépek több fejjel dolgoznak, így összesen tizennégy vágófej végzi a munkát a megmunkálandó acélfelületen.

A dolog azonban nem ér véget az acélvágással, azt még szépen le is kell csiszolni! Ezen az oldalon erről is olvashattok, ugyanis mindezzel az Acélpartner Kft. munkatársai is tisztában vannak. Ők minden egyes megvágott felületet kézi köszörűvel megtisztítanak, ezt követően pedig szemcseszórással kezelik a felületet. ISO szabvány szerint dolgoznak, abszolút megfelelnek a tanúsítvány előírásainak. A meglévő eszközparkjuk nagyfokú flexibilitást is biztosít a részükre, így ha hirtelen és sürgősen lenne szükséged segítségre acélmegmunkáláshoz, akkor sem kell kétségbe esni. Az Acélpartner Kft. munkatársai ugyanis a sürgős és az egyedi megrendeléseket is rövid határidővel el tudják vállalni. Ha hasonló munkavégzésben lenne szükséged segítségre, nem is érdemes tovább gondolkodni – vedd is fel a kapcsolatot velük ezen az oldalon!