A nap híre, hogy találtam szállást Siófokon a főszezon végén is!

Most persze mondhatjátok, hogy ez azért nem akkora szó, de higyjétek el, ha az utolsó pillanatban vagytok, akkor ez azért nem annyira egyértelmű és egyenes kanyar. De nekem ezt is sikerült bevenni, hála a siofokszallas.info oldalnak.

Nyilván ez megint kicsit túlzón hangzik, de tényleg erről van szó. Ha ez az oldal nem lett volna, akkor mehetünk a kempingbe, vagy alhatunk a kocsiban. Egyiket sem szerettem volna olyan hú de nagyon. Így viszont nem hogy szállást sikerült találni, de elképesztően jó szállást sikerült találni, ráadásul közvetlen a Balaton partján. Na jó, ez sem teljesen igaz, de akkor úgy mondom, hogy olyan közelségben, ami már szinte tényleg lenn van a parton.

A siofokszallas.info kínálatában több ilyen szállás is van, de az én személyes kedvencemet sikerült szerencsére kifogni. Ez egy olyan apartman volt, amiben egyszerre több szoba volt külön-külön kiadó apartmanként, tehát kvázi egy panziónak is felfogható, ha úgy vesszük. Rendkívül jól éreztük magunkat, mert gyönyörű időnk volt, na és persze, mert amikor a szálláson voltunk, akkor is minden nagyon komfortos volt. Az ágyak kényelmesek voltak, a falak nem voltak papírból és még a kiszolgálás és fogadtatás is nagyon kedves volt, ami azért nem mindig annyira egyértelmű, bármennyire is annak kéne lennie.

Szóval a siofokszallas.info oldalon kerestünk ki egy szimpatikus apartmant és csak felhívtam azt a számot, ami ott volt az oldalon. Fel is vették hamar és már mehettünk is a helyszínre, mert pont volt üres szoba – a legnagyobb szerencsémre. Azt hiszem, hogy ez az, aminek igazán hírértéke van ebben a történetben. Persze, vannak még csodák és lehet az ember szerencsés, de ha nincs ez a weboldal, akkor valószínűleg ez nem jön össze.

Ráadáusl tényleg gyönyörű volt a kilátás az erkélyünkről, mert hogy az is volt. A romantika pont annyira volt jelen, mint amennyire az a fényképekből is lejött már a foglalás előtt, és ez szuper! Nagyon tetszett ezek mellett az apartman modernsége és egyszerű, de nagyszerű felszereltsége. Szeretem az ilyen megoldásokat, amikor nincs túltolva a dolog, de mégis igényesen és modern szemmel van kitalálva és elrendezve a berendezés.

Hogyha balatoni szállásról van szó, én egyértelműen elfogult vagyok ezzel az oldallal kapcsolatban. Sőt, most már ezzel a szállással kapcsolatban is, tehát hogyha lesz még ehhez hasonló helyzet, akkor tutira itt fogok majd foglalni, mert szerintem nagyon is megéri itt körülnézni először. Nektek is jó szívvel ajánlom a siofokszallas.info weboldalt!

siofokszallas.info