Online vásárláshoz online kaptam a tippet is

Már említettem korábban, hogy leginkább az interneten olvasom a híreket, de ezeket is többnyire úgy, hogy a rokonaim vagy barátaim átküldik nekem az érdekes vagy fontos linkeket. Nem csak a hírekkel van ez így, más aktuális témákban is így segítenek nekem.

A minap említettem az unokatestvéremnek, hogy hosszas várakozás után úgy tűnik, hogy megérkezik hozzánk is a gólya. Nem is kellett több, másnap máris babakocsi webshopok linkjeivel árasztotta el virtuális postaládám a kedves rokon. Többek között ezt osztotta meg velem: Testvérbabakocsik – Babakocsik – BabaVerda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet! Bár még kicsit korainak érzem a babakocsi választást, azért örültem a tippeknek. Rá is mentem az oldalra, hogy tüzetesen átolvassam.

Ami azt illeti eléggé meglepett a link maga, mert kifejezetten testvér babakocsik vannak benne. Hmm, ezek szerint az unokatesóm vagy ikrekben reménykedik, vagy azt gondolja, hogy nagyon hamar fog érkezni egy kis tesó is? Hát erre még én sem tudom a választ, így inkább átnavigáltam a sport babakocsik menüpontra. A kő ezen a ponton le is esett a szívemről, mert láttam, hogy ezeknek az árfekvése azért jóval alacsonyabb, mint például egy iker babakocsinak. Mondjuk ez már nagyobb babáknak is való, tehát valószínűleg szükség lesz valami köztes megoldásra is.

Ami még felkeltette a figyelmem az a sok kiegészítő, ami a babakocsihoz kellhet: először is esővédő fólia, ami nagyon jól fog jönni a tavaszi időszakban, amikor a baba megérkezik. Másodszor szúnyogháló, amire főleg a nyári estéken lesz szükség, na meg napernyő a hőséggel teli nappalokra. Aztán hagy említsem az extra matrac huzatokat, amik hasznosak lesznek a pelenkázási vagy etetési balesetek eltüntetése végett. Alapfelszereltség a pelenkázó táska és az utazó pelenkázólap is. Ha téli babáról lenne szó, akkor kellene bundazsák és kézmelegítő is, de ezeket szerencsére úgy néz ki, hogy – legalábbis ezúttal – megússzuk.

Na de térjünk vissza a babakocsikhoz! Ahogy gondolkozom, egyre inkább hajlok afelé, hogy nem volt butaság az unokatesómtól, hogy pont ezt a linket küldte át (https://www.babaverda.hu/babakocsik/testverbabakocsik-98). Lehet, hogy célszerű lenne most egy ilyen testvér babakocsiba beruháznunk. Eleinte tudnánk sima kocsiként használni, aztán ha idő közben bejelentkezik egy kis testvér is, akkor az aktuális igényeknek megfelelően ki tudjuk majd bővíteni. Ha több idő telik el a két gyerkőc születése között, akkor elég lesz egy testvér fellépőt vásárolnunk, ha viszont hamarabb kopogtat a gólya, akkor ezeken el tudunk helyezni egy mózeskosarat a csöppségnek, és egy sport ülést is a tipegőnek.

Ezek alapján az UPPABABY TESTVÉR VISTA BABAKOCSI lehetne a megfelelő választás számunkra. A váza önmagában 8,7kg, a mózeskosár része 4, míg a sportülés 3,3kg, így ha minden rá van szerelve, akkor 16kg. Ehhez még hozzá jön egy kisebb és egy nagyobb gyerek is, szóval azt hiszem azért nagy szerencse, hogy liftes házban lakunk! Na de a viccet félretéve egy dupla babakocsinál a 16kg az nagyon jónak számít, hála az alumínium-magnézium összetételű váznak, ami nem csak könnyű, de még tartós is!

A váz egyébként egy lépésben összecsukható és meg is áll csukott állapotában, ami nagy előny, ha a két gyerek éppen négy felé akar szaladni, amint kiveszem őket a babakocsiból. További előny, hogy a szövetek levehetők és tisztíthatók, ami elengedhetetlen egy folyton maszatos vagy éppen saras mini ember esetében. Nálam szintén kiemelt szempont az UV védelem, ami itt megoldott, hiszen 50+ védelemmel van ellátva a kupolatető. Végül, de nem utolsó sorban a tolókar mérete állítható, ami nagyon jól jön, ha Apa és Anya karjának a hossza egészen eltérő.

Szóval ismét hálás lehetek az unokatesómnak, hogy hasznos ötletekkel látott el és felnyitotta a szemem, hogy milyen sokféle babakocsi kapható már az üzletekben! Mindezek alapján igaznak bizonyult a weboldal állítása: Testvérbabakocsik – Babakocsik – BabaVerda – Minőségi babakocsik gyártótól. Óriási raktárkészlet!