Klímával bárhol a havasokban érezhetem magam

Jégvarázs másképp, avagy én vagyok a cég Elzája

A munkahelyemen lassan kiutálnak a többiek, de hát egyszerűen nem tudok mit tenni, imádom a hideget. Bár lehet, hogy az pontosabb megfogalmazás lenne, ha azt írnám, egyáltalán nem bírom a meleget. Ha én lennék Holle anyó, az évszakok úrnője, és rajtam múlna az időjárás, nyáron semmiképpen nem lenne 25 foknál melegebb. És mindenhol kellemes, skandináv hűvösség uralkodna, azt nagyon élvezem. Visszatérve a munkahelyi közegre vicces, mert egy irodában ülünk hatan, és úgy néz ki, én vagyok az egyetlen, akinek a hőháztartása nagyon kilóg a többiekéhez képest. A mellettem ülő kolléganő mintha csak teljesen az én ellenpontom lenne: amíg nekem állandóan melegem van, ő általában fagyos szent. Rosszabb napokon plusz pulcsit is hoz magával csak azért, hogy fel tudjon melegedni, ha nagyon lehűteném az irodát.

De hát mit csináljak, ha egyszerűen kikészülök a melegtől? De az irodában legalább van légkondi, már az is valami. Otthon ugyanis nincs, és hétvégenként megőrülök a hőségtől. Már olyan is előfordult, hog a kádat teleengedtem hideg vízzel, és ott hűsöltem egy kicsit, hogy ne kapjak hőgutát a melegtől. Lényeg a lényeg, hogy ez így azért nem állapot, ezért döntésre szántam el magam. Szeretnék venni egy klíma berendezést a lakásomba. A klíma beszerelést azonban nem bíznám amatőrökre, mert azt szeretném, hogy tökéletes legyen a hőmérséklet a lakásomban! Nem is tudnék rosszabbat elképzelni, mint hogy hozzá nem értő “szakik” elrontják a beszerelést, én meg ott állhatok majd egy nem működő klímával, karnyújtásnyira a boldogságomtól. Na, ezt nem kockáztatom meg!

Klímát szeretnék beszereltetni otthonra

klíma beszerelés
A telepítésről kérjünk számlát, illetve rendelkezzünk számlával magáról a készülékről és az előírt karbantartásokról is, máskülönben a garancia nem érvényesíthető.

Egy haverom ajánlotta a klimaglobal.hu oldalát, hogy nézzem meg, mit kínálnak klíma beszerelés terén. Az oldalon azt írják, telefonon és e-mailen is örömmel fogadják a megkereséseket. A megadott igények alapján meghatározzák, milyen típusú vagy teljesítményű készülék lenne a legideálisabb az érdeklődő lakásába, és rögtön adnak is erre egy árajánlatot. Ha szimpatikus az ajánlat a vevőnek, akkor érkezik el a helyszíni felmérés. Ennek az árát a helyszínen meg is kell fizetni, de az később a végösszegből levonásra kerül, így az ügymenet végén ennyivel kevesebbet kell majd fizetnie az ügyfélnek. Eddig jól hangzik, gondoltam magamban, ezért tovább böngésztem az oldalon.

A klíma beszerelés, azt ígérik, az általuk megbízott szakemberek segítségével mindig szakszerűen történik. Ráadásul a későbbi kötelező karbantartások menedzselését is elvégzik, így abszolút biztonságban tudhatjuk a készülékünket. De ha ne adj’ isten a kiszállási díj a távolság miatt nem érné meg a vevőnek, van arra is lehetőség, hogy a vevő által választott másik szakember végezze a klíma beszerelését. Ebben az esetben csak arra kell figyelni, hogy a garancia megmaradhasson – ebben azonban telefonon keresztül készséggel segít a klimaglobal.hu csapata, hogy véletlenül se maradjunk bajban. Persze azt mindenféleképpen szem előtt kell tartani, hogy a telepítésről kérjünk számlát, illetve rendelkezzünk számlával magáról a készülékről és az előírt karbantartásokról is, máskülönben a garancia nem érvényesíthető.

Na, így már nem is hangzik olyan megvalósíthatatlannak ez a klíma projekt. Biztosan fel fogom venni a kapcsolatot a klimaglobal.hu csaptával. Alig várom, hogy a hűs, skandináv levegő az otthonomba költözhessen! Nektek van otthon légkonditok?