A húgomért mindent!

A húgom 14 éves, és egy női kosárlabda csapatot erősít. Mari 170 cm, így a tehetsége mellett, a magassága is adott volt ahhoz, hogy bevegyék idénytől a csapatba. Előtte Mari számára a kosarazás inkább csak hobbi volt, de mindig nagy álma volt, hogy csapatban is játszhasson.

Lassan jön Mari első éles meccse, így a családunk el fog menni szurkolni neki. Viszonylag népes család vagyunk, így rajtunk aztán biztos nem fog múlni a húgom csapatának a sikere. Éppen ezért szeretnénk valami egészen különlegessel készülni.

Megbeszéltük, hogy szurkolói pólót fogunk mind a hatunknak csináltatni, ehhez pedig meg is találtuk az interneten a leginkább megfelelő céget. A lolmarkt.hu nevű weboldalra esett a mi választásunk.

Mivel Mari előtt komoly karrier áll a tehetségét elnézve, így olyan céget kerestünk, aki a honlap alapján elnyeri a bizalmunkat. Ez azért is fontos, mert a húgom többi meccsén is szeretnénk hordani ezeket a nyomtatott pólókat. Amikor csak alkalmunk lesz rá, biztosan ott leszünk majd a lelátón, viselni fogjuk a szurkolói pólókat, és biztatjuk a testvéremet, Marit.

Szerencsére ő nem az a fajta ember, aki számára kínos lenne ez, sőt, inkább örül neki, hogy ilyen elánnal és lelkesedéssel támogatjuk őt, már az első meccsén is. Miután kiválasztottuk a családdal közösön a lolmarkt.hu-t, utána mesélte édesanyám, hogy eszébe jutott, egy kollégája már rendelt tőlük, és nagyon is elégedett volt. Pontosan azt kapta, amit kért. Ha anyumnak időben eszébe jut ez az információ, akkor biztosan nem keresgéltünk volna ilyen sokáig az interneten, hanem azonnal a lolmarkt-ot választottuk volna, már az ajánlás után.

Leginkább azért ilyen biztos ez, mert anyumnak ez a munkatársa nem szokott túlozni. Nagyon realista, csak akkor mondja valamire, hogy jó, ha tényleg jó, és csak akkor mondja valamire, hogy rossz, ha tényleg rossz. Ennek fényében nem is volt kérdés, hogy Imre ajánlása mennyire helytálló, hisz ha ő elégedett, akkor nagy valószínűséggel mindenki más is az lesz. Elég kritikus is egyébként, de azt mondta, hogy a lolmarkt-os pólók minősége kifogásolhatatlan.

Elmondtuk mindezt Marinak, a húgomnak. Ő csak mosolygott, nem mondott semmit. Vagyis de, egy valamit mégis csak mondott. Arra kért minket, hogy rendeljünk neki is egy pólót, amit a meccs után felvehet, amikor elmegyünk majd megünnepelni. Meg lett már ígérve neki a szüleink által, hogy elmegyünk együtt az első meccse után a család kedvenc hamburgerezőjébe és utána eszünk fánkot is. Természetesen ez Marit még jobban felspannolta, de akkor is a póló, amit majd tőlünk kap ajándékba, maradt a legnagyobb öröm a számára.

Ha nekünk is legalább annyira beválik a lolmarkt.hu, mint Imrének, akkor biztosan fogunk még újabb pólókat csináltatni, akár más jellegű családi eseményre, nem feltétlen csak Mari kosárlabda mérkőzésére. Személy szerint, amikor megnéztem a már előre nyomtatott pólókat a lolmarkt-on, azonnal feljegyeztem 4-5 különböző darabot, hogy azokat szeretném majd karácsonyra, szülinapra, vagy például névnapra kapni. Ennél jobb ajándékot nem tudnának kitalálni nekem. Majd szépen odaadom a szüleimnek az általam kiválasztott lolmarkt-os pólók listáját, és akkor egy évre előre meg is van, hogy miket ajándékozzanak majd nekem. Szerintem ez minden szülőnek óriási segítség lenne, mert mint tudjuk, ez sokszor hatalmas dilemmát okoz nekik.

Amint megvolt Mari első meccse, képekkel a meccsről, és persze rólunk, fogok beszámolni nektek, hogy milyen is volt. Ezen kívül lesz majd valószínűleg egy cikkely, ami pedig a pólókról szól majd, ha már titeket is ilyen kíváncsivá tettelek ezzel a mostani írásommal.

A húgomnak pedig csak annyit üzenek:

Hajrá Mari, mindent bele!