Leáldozóban a szájhagyomány útján terjedő hírek?

A 21. században jellemzően az interneten tájékozódunk, itt olvassuk el a legfrissebb híreket, illetve gyakran itt is vásárolunk. Ugyan jelen van még a nyomtatott sajtó, és személyesen is el lehet intézni a bevásárlást, de valljuk be, sokszor választjuk a kényelmesebb megoldást. Őszinte leszek, én is. Nem véletlen, hogy emiatt dönt úgy sok cég, illetve vállalkozás, hogy az online jelenlétét is megerősíti, így nagyobb tömeghez juthat el. Ennek köszönhetően találtam rá én is egy olyan cégre, amelyre alap esetben valószínűleg nem tudtam volna, mivel míg én az ország nyugati felén lakom, a bolt pedig az ország keleti részén található.

Ez a cég pedig nem más, mint a BioCity. Miért akadtam rájuk? Hát, mert éppen egy életmódváltás kellős közepén állok. Itt volt/van ez a járványos időszak és úgy gondoltam ennél alkalmasabb időpont nincs is arra, hogy tegyek valamit az egészségemért. Újra formába hozzam magam, és megerősítsem az immunrendszeremet. Ugyanakkor szerettem volna megbízható összetételű és megfelelő forrásból származó termékeket találni, hiszen nem mindegy, mit juttatunk be a szervezetünkbe. Így kisebb kutató munka után jutottam el ehhez a céghez, akik már az első pillanatban pozitív hatással voltak rám. Már első ránézésre érezhető, hogy itt a biotermékek és a környezettudatos viselkedésen van a hangsúly. Oldalukon könnyedén eligazodtam, átlátható és logikus felépítésű.

BioCity
Natúr, bio, édes, sós, étel, takarítószer, kozmetikum…ez mind megtalálható

10 éves múlttal a hátuk mögött

Tudatos vásárlói attitűdöm révén, nagyon sok mindent megnézek, mielőtt bárhogy is döntenék. Első körben szerettem volna megismerni a cég történetét. Szerencsére erről is olvashatunk a honlapon. Ebből megtudtam, hogy honnan indultak, miket sikerült elérniük az elmúlt évek alatt, és jelenleg hol tartanak. Ezzel egy picit máris közelebb éreztem magam hozzájuk.

Legnagyobb örömömre még egy bloggal is rendelkeznek, így mielőtt neki láttam volna a termékek áttekintésének, bele is olvastam néhány bejegyzésbe, annak reményében, hogy találok pár számomra hasznos cikket. Rengeteg hasznos cikk van fenn. Mindenki találhat az életmódjának megfelelő tartalmat, sőt még néhány recepttel is találkoztam.

Miután feljegyeztem magamnak pár hasznos ötletet, elkezdtem fejben összerakni, mikre is lehet szükségem a későbbiek során. Elsősorban a reform élelmiszerek, valamint az étrend kiegészítők érdekeltek. Örömmel konstatáltam, hogy külön étrend & életmód kategória is van, így sokkal könnyebben lehet válogatni, hiszen nem feltétlenül érdekelnek a gluténmentes termékek, viszont szívesen átnéztem a diabetikus szekciót. Külön kategóriát kapott a sütés & főzés is, illetve a reformkonyha. Mindezzel megkönnyítve, hogy eligazodjunk az áruház kínálatában.

Természetesen az életmódváltás részeként szerettem volna utánanézni néhány étrend-kiegészítőnek. Jelenleg különösen fontos, hiszen az immunrendszer megfelelő működéséhez elengedhetetlen a megfelelő vitaminbevitel. Itt is könnyen átlátható felosztással találkoztam. Céltól, nemtől függően, valamint az alapján, hogy mire ajánlott.

Gondolom, nem mindenki jár első alkalommal az oldalon, vagy pedig nem kezdő az életmódváltásban. Ő nekik valószínűleg nagy segítség, hogy márka alapján is lehet keresni. Persze, néhány márka számomra is ismerős volt, az más kérdés, hogy nem tudtam, hogy a BioCity-nél is kaphatók a termékeik.

Éljen az OKOSHÉT! Kezdvezmények a kedvenc termékekre

A honlapon barangolás közben felfedeztem, hogy van náluk egy újdonság. Legalábbis nem sok helyen találkoztam még eddig ilyen promócióval. Ez pedig az Okoshét. Ilyenkor a kedvenc márkáikat mutatják be, amelyekhez egy héten át kedvezményes áron lehet hozzájutni. Nagyon tetszett ez a kezdeményezés, hiszen így akár olyan termékekre bukkanhatunk, amelyek felett máskülönben elsiklottunk volna. Ráadásul még olcsóbban is beszerezhetjük, mint egyébként.

Hűség=Jutalom, a BioCity-nél megéri költeni

Itt még vásárolni is megéri hosszútávon. A bioáruház ugyanis pénzvisszatérítésben részesíti a vásárlóit. Minél nagyobb összegben vásárol valaki, annál több pénzt juttatnak vissza a virtuális hűségkártyára, így azt akár már a következő vásárlások alkalmával felhasználhatjuk. Továbbá van egy ajánlási rendszerük is, ezen keresztül pedig további pénzvisszatérítésben lehet részünk. Könnyen klubtagokká válhatunk. A képernyő jobb alsó sarkában található BioCity feliratú buborékra kattintva, könnyedén regisztrálhatunk, utána nincs más dolgunk, mint vásárolni és gyűjtögetni. Ha érdekelnek további részletek, akkor azok megtalálhatóak a http://biocity.hu/ oldalon.

Miután megtudtam, hogy milyen széles termékkínálattal rendelkeznek – pedig még a drogéria kategóriába bele se kukkantottam – utánanéztem annak, hogy hogyan is zajlana a vásárlás menete. Erről is található tájékoztató is, így előre láthatjuk, hogy mi történik, ha a rendelés mellett döntünk. Miután kiválasztottuk a megfelelő termékeket, meg kell adni az adatokat. Ezeket akár el is menthetjük, hogy majd a következő vásárlás alkalmával gyorsabban végezzünk. Emellett ha regisztrálunk az oldalra és ott megadjuk az adatainkat, akkor bármelyik vásárlás során, a rendszer automatikusan ki tudja tölteni ezeket a mezőket. A következő lépés a szállítási adatok megadása. Itt lehetőség van házhoz szállításra, de akár csomagpontra vagy PickPack pontra is kérhetjük a csomagunkat. Ez számomra nagy megkönnyebbülés, ugyanis sokszor jönne a futár úgy, hogy közben én nem tartózkodom otthon, így előnyben részesítem azokat a cégeket, akik biztosítják a csomagpontra/PickPack pontra szállítás lehetőségét is. Mint a legtöbb online vásárlás alkalmával, itt is vannak értékhatárok, amelyek esetén a szállítás díjmentes. Érdemes tehát összefogni a barátokkal, családdal; és együtt leadni a rendelést.

Ha nem tetszik, küldd vissza!

Szimpatikus volt az is, hogy 30 napos garanciát vállalnak a termékekre. Így ha az nem nyerte el a tetszésünket, ezen időintervallumon belül nyugodtan visszaküldhetjük. A vásárlás legfontosabb menete: a fizetés. A cég biztonságos fizetést ígér, hiszen rendszerük minden tranzakciót titkosít, ezzel biztosítva az online védelmet. Fontosnak tartottam utánajárni annak is, hogy más vásárlók mennyire voltak elégedettek a BioCityvel. Szerencsére a pozitív visszajelzések voltak többségben. Még egy érv amellett, hogy miért is kellene a jövőben innen beszereznem a szükséges termékeket.

Ennyi termékből kiválasztani a legjobb ajándékot? Ne aggódj, van megoldás!

A honlap aljára tévedve, észrevettem, hogy ajándékkártya vásárlására is van lehetőség három különböző értékben. Szuper lehetőség ez, ha a családban vagy baráti körben valaki éppen életmódot vált, vagy természetes kozmetikumokat, tisztítószereket használ, viszont ötletünk sincs, pontosan mire vágyna.

Kérdezd a szakértőket!

Szintén a képernyő alján fedeztem fel a chat buborékot, ami persze egészen addig is ott volt, csak vaksi létemre, egészen addig fel se tűnt. Pedig felettébb hasznos funkció. Valljuk be, manapság mindenki gyorsan és egyszerűen akar mindent elintézni. Márpedig hamarabb lehet itt kérdezni, mintha külön emailt kellene írni, illetve telefonálni. A szakmai csapatban bármiben segítségünkre lehet.

Együtt minden könnyebb

Összességében örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, hiszen nagy termékkínálatuknak köszönhetően kedvemre szemezgethetek a termékek között, mire vásárlásra adnám a fejemet. Mindenképpen rákérdezek a családban, barátaim között, hogy ki akar még velem együtt életmódot váltani, így kihasználhatom a jutalomrendszert, illetve megspórolhatom a szállítási díjat is. Ráadásul sokkal könnyebb együtt belevágni az egészségesebb életmódba, mint egyedül.