Megmutatom, hol érdemes online filmeket nézni

Az internet világában már szinte mindenre van lehetőségünk, és néhány évtizeddel ezelőtt talán nem is gondolták volna, hogy a televíziót is le fogja váltani a világháló. Persze ez még nem történt meg százszázalékosan, de az tény, hogy már látható a tömegmédiumok elkerülhetetlen jövője. Az emberek belefáradtak a reklámnézésbe, kényelemre vágynak, és arra, hogy akkor és azt a filmet nézhessék meg, amit és amikor akarnak. És ezt hozta el az online filmnézés lehetősége.

Új vagy még ezen a területen? Hadd mutassalak be téged egy oldalnak, akivel biztosan meg fogjátok érteni egymást: https://mozi.ma. Ez az az oldal, ahol szinte bármilyen filmet megtalálsz, ráadásul a nagy többségét magyarul is! A mozi. ma legnagyobb előnye, hogy iszonyatosan széles választékban érhetőek el rajta a filmek, amiket ráadásul még csak le sem kell töltened. Csak néhány kattintás, és már töltődik is be a filmed, és az interneted sebességétől függően ugyan, de pár pillanat múlva már hátra is dőlhetsz, és élvezheted a látványt.

https://mozi.ma

A mozi.ma-ra én is épp úgy találtam rá, mint mindenki más, aki online filmekkel foglalkozó oldalt keres. A Google sietett segítségemre, azon keresztül jutottam el a https://mozi.ma oldalra, ahol gyakorlatilag meg is állt a kutatásom. Sok más hasonló témájú weboldalt is megnéztem, de szerintem sokat elmond, hogy míg azokon alig néhány perceket töltöttem csak, addig itt legalább egy óráig böngésztem a filmek között. Mivel kategóriák szerint is lehet szűrni a kínálatban, ezért nem volt nehéz megtalálnom azokat a filmalkotásokat, amik valójában érdekelnek. A bűnügyi téma például az utóbbi években nagyon megfogott, úgyhogy főleg ebben mozogtam, és ki is választottam magamnak nem kevesebb, mint 10 olyan filmet, amit feltétlenül meg akarok nézni. És ami a legszebb az egészben, hogy a 10-ből 7-et egy hétvége alatt néztem végig.

Ezután jöttek az életrajzi témájú filmek, mivel egy barátom már elég régóta rágja a fülemet, hogy néhány klasszikus alapdarabot igazán meg kéne már néznem. Ebből csak 3 tudott igazán megfogni, azokat is magyar nyelven néztem, hogy tudjak mással is foglalkozni közben, és ne kelljen a tekintetemet szorosan a gépem képernyőjére tapasztanom.

Mindent egybevetve, ha imádod a filmeket, akkor neked is mindenképp azt javaslom, hogy keresd fel a https://mozi.ma oldalt, és csinálj magadnak egy kis szabadidőt, mert nem 2 percet fogsz ott eltölteni. Olyan szintű a választék, hogy bűn lenne csak felületesen átnézni, főleg, hogy olyan filmeket is találsz rajta, amiket mindig is meg akartál nézni, de a TV valahogy soha nem akarja leadni.