A futócipő árakat is annyira meg kell nézni, mint a híreket

Te mennyire szoktál bulvárt olvasni?

Hát, ha lehetek őszinte, a magam részére közel semennyit sem olvasok – igyekszem ezt a minimálisra redukálni, amennyire csak lehet, bár nyilván az ember nem igazán tudja tökéletesen kikerülni a szociális média felületeit használva. Ettől függetlenül a bulvárhíreket nem tartom éppen a leghasznosabb rétegének az “újságírásnak”, legyen az nyomtatott vagy online – szerintem a nagy részük elképesztően káros a maguk kattintásvadász, hatásvadász jellegével, rosszul szerkesztettségükkel. Ellenben sajnos a bulvárcikkek aránya egyre nő a valódi hírekhez és minőségi tartalmakhoz képest, ami számomra egy elég nagy szívfájdalom – nagyon sok minőségi, igényes folyóirat kényszerült már kizárólag az online térbe visszahúzódni, mert nem volt akkor a bevételük, hogy fent tudják tartani a tartalomgyártást nyomtatott módon is. Általánosságban elmondható, hogy a minőségi tartalmak száma éppen azért csökken, mert kereslet sincsen rá – és sajnálatos, de tény, hogy ennek hosszú távon elég komoly hatásai lesznek, sőt, az igény csökkenésének jelei már sok területen megmutatkoznak.

Ahogy híreket sem mindegy, hogy hol olvasunk, az sem mindegy, hogy honnan és milyen futócipőt vásárolunk – például a futócipő árak is elég különbözőek lehetnek, amelyre a cipoteszt.hu felülete is rávilágít. Mielőtt azt hinnéd, gyorsan elmondom: az oldal nem egy webáruház, “pusztán” egy olyan információs weboldal, ahogy rengeteg cipőt teszteltek le, próbáltak ki az alkotók és osztották meg az ezekről alkotott véleményeiket, tapasztalataikat. Csupán abban vannak a segítségedre, hogy minél hatékonyabban választhasd ki azt a futócipőt, amely számodra a lehető legjobban megfelel. A futócipő árak rendszerint sajnos nem túl alacsonyak, főleg, ha magasabb minőségű darabokról beszélünk, viszont természetesen üzlet és üzlet közt is elég nagy árkülönbségek lehetnek, akár egy konkrét modellre vonatkoztatva is.

A futócipő árak kérdésében is segítségedre lesz a cipoteszt.hu: számos webáruház szerepel az adatbázisukban, így egy-egy modellnél felsorolják, hogy hol, melyik webáruházban és mennyiért juthatsz hozzá – a linkeknek köszönhetően rögtön az adott üzlet oldalára is tudsz jutni. Ha pedig szeretnél az árak alakulására még részletesebben rálátni, akkor természetesen arra is adnak lehetőséget az “ártörténet” fül alatt található grafikonon keresztül: itt meg tudod nézni, hogy az adott cipő árai hogy alakultak az elmúlt időszakban. Egészen pontosan azt is jelzik, hogy mely volt az elérhető legmagasabb és legalacsonyabb ár, ahogyan azt is, hogy ezek mikor voltak jelen a piacon – tehát nagyjából még az árak alakulását is lehet követni, illetve kalkulálni, hogy a közeljövőben hogy fognak alakulni, érdemes-e várni a megvétellel vagy kevésbé, és célszerűbb mihamarabb beszerezni a vágyott modellt.

Hogy még könnyebb legyen számodra a vásárlás, több webshop árait is feltüntetik – és a linkek segítségével közvetlenül a vásárlási felületekre is juthatsz! A futócipő árak mellett mással is segítik a jó döntés meghozatalát: a cipőket bizonyos szempontok alapján tesztelték, ezekről pedig egy szöveges, meglepően őszinte leírást is olvashatsz. Minden esetben kiemelik a pozitívumokat és negatívumokat egyaránt, a könnyebb átláthatóság kedvéért pedig egy jó pár pontos skálarendszert is összeállítottak, ahol minden információt látsz egymás alatt, amelyek relevánsak az adott cipővel kapcsolatban és amelyek szerint érdemes lehet meghozni a döntést.

A tökéletes futócipő kiválasztása nem egyszerű, hiszen ahány ember, annyiféle preferencia: viszont a cipoteszt.hu segít neked eligazodni a bőség zavarában – ne habozz ezt kihasználni!

futócipő árak