Ez egy olyan szuper táskawebáruház, hogy a hírekben lenne a helye!

Gyakran olvasok újságot. Szeretek képben lenni a friss hírekkel, emiatt az online és a nyomtatott sajtó is jó barátommá vált az évek folyamán. Az érdekes cikkek között gyakran dobja fel nekem a böngésző különféle sebáruházak hirdetéseit. A keresési előzményeim alapján inkább csajos dolgokat dob be, mint például ruhaüzletek, táska- és cipőboltok hirdetéseit.
Sajnos azonban azt kell mondjam, hogy az ilyen oldalak többsége borzasztó. Legalábbis én cseppet sem voltam velük megelégedve, így nagyon sokáig kutattam egy megfelelő webshop után, ahol táskát rendelhetek.

Ismerőseim győzködtek róla, hogy adjak egy esélyt az Anna Táska weboldalának, és igazuk is volt!
Az Anna Táska egy különleges weboldal. Világmárkák termékeit lehet innen megrendelni. Óriási saját készlettel rendelkeznek, így nem kell tartanunk attól, hogy esetleg a rendelésünk nem érkezik időben. Továbbá az árak is mindig kedvezőek. Sok akciót csíphetünk el, de az alap árak is kedvezőek, főleg, hogyha a minőséget is szem előtt tartjuk.

A kínálatban nagyon sokféle típusú táska megtalálható: kézitáskák, válltáskák, színházi táskák, hátitáskák, de még az övek és a pénztárcák is a kínálat részét képezik. Természetesen minden típusban többféle márka közül választhatunk.

Amikor először kerültem az Anna Táska honlapjára, akkor le voltam nyűgözve az esztétikus, elegáns, nőies kinézettől. Már alapból az is minőséget sugall, ahogy kinéz a weblap, valamint sokkal áttekinthetőbb, mint a többi hasonló ruha vagy táska rendelős áruház. Mindig is utáltam, hogyha alig lehetett megtalálni, amit kerestem.
Itt kétféleképpen is kereshetünk: márkák szerint is kategorizálva vannak a táskák, de típus alapján is meg tudjuk jeleníteni. Például, hogyha mi csakis a kézitáskákat akarjuk látni, akkor ki tudjuk ezeket is listázni.

A kedvenc fekete táskámat innen rendeltem. Ez egy olasz táska, amit egy 20%-os akció keretében vásároltam. Kicsit aggódtam, ugyanis sok áruház elrontja ott, hogy csak a táska külső részét mutatják meg a fényképeken, holott dizájn mellett fontos a belső elrendezés is. Itt, az Anna Táskánál olyan képek is vannak, amelyeken látszik ez a fontos részlet, így megállapítható, hogy mennyire praktikusan pakolható számunkra az adott táska.

A rendelés lebonyolítása is könnyű. Csak a leglényegesebb információkat kell megadni. Bár ajánlott regisztrálni az oldalra, ha mi nem akarunk, akkor ők sem ragaszkodnak mindehhez.
A regisztrációnak egyébként sok előnye van. Egyrészt a későbbi rendeléseket jelentősen megkönnyíti, hiszen nem kell majd újra beírni az adatainkat, valamint így e-mailben tudnak minket tájékoztatni az újdonságokról. Nem kell aggódni, az Anna Táska nem fogja elárasztani levélszeméttel az e-mail fiókunkat! Ami levelet tőlük kapunk, az tényleg tartalmas, és olvasásra érdemes üzenet lesz.

A cég minden tekintetben ügyel a vásárlók igényeire. Természetesen utánvéttel is lehet fizetni, ám a bankkártyás fizetés is megoldott náluk. Erre egy kifejezetten biztonságos és egyszerűen használható tranzakciós felületet biztosítanak. A használata is könnyű, továbbá az adataink 100%, hogy biztonságban maradnak.

A szállítás is rugalmas az Anna Táskánál. Természetesen a legkényelmesebb mód a házhozszállítás, de ha mondjuk a munkánk miatt nem tartózkodunk otthon napközben, akkora akár Pick Pack Pontra is kérhetjük a csomagot. Ide nem csak olcsóbb a szállítás, hanem az idő sem olyan kötött, amikor átvehetjük.

Én már az első alkalommal hasra estem, amikor átvettem a futártól a táskám. Csodaszép volt! Messziről látszott, hogy minőségi darab. A bőr tapintása nagyon finom volt, a kialakítása tökéletesen olyan, mint a képeken. A táskának remek volt a tartása, mégsem volt merev. A színek pontosan megegyeztek az oldalon lévő fényképekkel. Egy árnyalatnyi eltérést sem tapasztaltam. És, egy (számomra) fontos dolog: egyáltalán nem volt büdös bolt szaga. Néhány helyről olyan erős műanyag szagúan szállítanak bizonyos ruhákat vagy táskákat, hogy hetek kellenek, mire elmúlik. Itt semmi ilyenről nem volt szó.

Nos, akárhogy csűrjük, csavarjuk, az Anna Táska a legjobb táska webáruház, amelyet valaha is megismertem. Egy ilyen weboldalnak nemhogy a hirdetések között lenne a helye, hanem megérdemelne egy külön cikket is valamelyik hírlapon!