Mit tegyek, ha táskás a szemem? A csodakrém megoldja!

A szem alatti táskák sok nő életét megkeserítik. Mindenki szeretne jól kinézni, és az ideális kinézethez nem tartoznak hozzá a karikák.

A karikás szemnek az öregedésen és a kevés alváson kívül több oka is lehet. Azt tudtad például, hogy a szem alatti táskák öröklődnek? A karikákat pedig vashiány is okozhatja?

Erről mind az instantense.hu oldalon olvastam. Ez eredetileg egy szemránc krémet forgalmazó oldal, de elég sok hasznos tudnivalót írtak a blogjukon. Itt olvastam a szem alatti táskák kialakulásáról és okairól. A karikák ugyanis nem csak a fáradtságot, hanem több betegséget is jelezhetnek. Akár a pajzsmirigy, vagy hormonális problémák hírnökei is lehetnek.

szem alatti táskák
szem alatti táskák

Szerintem minden nőben van egy kis hiúság, mindenki szeretné a legtöbbet kihozni magából. Éppen ezért használunk nappali és éjszakai krémeket, amik feszesebb, rugalmasabb bőrt ígérnek. Egy bizonyos életkor felett ugyanis egyre nehezebb rendben tartani magunkat. Minden bőrtípusnak más az igénye, vigyázni kell arra, hogy mindig a megfelelő termékeket használjuk.

Már nagyon sok krémet kipróbáltam és már majdnem elveszítettem a reményt, mikor rátaláltam az instantense.hu oldalra. Itt egy olyan kráémet ígérnek nekünk, amit használva 3-5 perc alatt, akár 6-10 óra hosszáig eltűnhetnek a táskák, a szarkalábak, feszesebb lehet a bőrünk.

Túl jól hangzott a dolog, ezért eleinte nem hittem neki. De mivel 30 napos pénz visszafizetési garancia van a termékekre, úgy döntöttem, hogy ki fogom próbálni. Nem vártam sokat a dologtól, mert egészen hihetetlen, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen nagy eredményeket lehet elérni.

A termék, ahogyan azt ígérték, egy nap múlva már meg is érkezett, én pedig alig vártam, hogy kipróbálhassam.

Kissé szkeptikusan álltam hozzá a termékhez, én voltam a legjobban meglepve, mikor az 5 perc leteltével a szemeim tényleg sokkal frissebbnek tűntek. A táskáknak nyoma sem volt, rekord idő alatt sikerült eltűnniük.

A vélemények között olvastam az oldalon, hogy szárította a bőrt, de ez szerintem mindenkinek az egyéni bőrtípusától függ. Nekem alapból kombinált bőröm van, se nem száraz, se nem zsíros, inkább egyszerre mindkettő, ráadásul nagyon érzékeny is.

Csak kifejezetten érzékeny bőrre használható termékeket vásárolok, mert nagyon csúnyán ki tud pattogni a bőröm, ha nem megfelelő termékeket használok. Ettől a krémtől semmi bajom sem lett, és 2- 3 hét múlva azt vettem észre, hogy nem csak 6-10 óráig tart az eredmény, hanem fokozatosan javul a bőröm a szemeim alatt, kevésbé táskás, kevesebb a ránc a szemeim körül és nem is karikás.

A krém használata gyors és egyszerű. Direkt azokat a krémeket keresem, amikkel nem kell sokat foglalkozni, nem kell sokéig az arcon hagyni, mert reggelente minden plusz alvással töltött perc számít. Nem szeretek sokáig készülődni, ez a reggeli 5 perc pedig pont belefér a megszokott rutinomba.

Mindössze annyi a használata, hogy meg kell mosni az arcot, majd szárazra kell törölni és kis ütögető mozdulatokkal fel kell vinni a bőrre a szérumot. Mikor megszárad, akkor pedig készen is vagyunk, már látható is az eredmény.

Eleinte nem akartam elhinni, hogy létezik ennyire hatékony megoldás a táskák ellen, de most, hogy kipróbáltam, mér hiszek benne. Azóta, hogy először vettem a szérumból, már rendeltem is egy új adagot, hogyha ez elfogyna, biztosan legyen utánpótlásom.

Az a jó ebben az oldalban, hogy em gond, ha későn vesszük észre, hogy fogyóban van a szérum, hiszen ha aznap rendelünk, másnap már ki is szállítják. Nekem, és a kommenteket látva még rengeteg nőnek bejött a kenőcs, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek!