Mióta felújítottuk az edzőtermet és a raktárat, megnőtt a vendégeink száma

Egy fitnessteremben dolgozom a suli mellett. Mindig is érdekeltek a sportok, tini korom óta pedig egyre inkább vonz a fitness világa. Ezért is döntöttem úgy, amikor megláttam a hirdetést, amiben recepcióst kerestek a fitnessterembe, hogy megpályázom. Fel is vettek, így most már sokkal jobban bekerültem a konditerem, aerobik és a többi divatos sportág körébe. Eleinte nehéz volt megtanulni minden magamtól kezelni, a sokféle telefonhívást, az ügyfelek titokzatos igényeit, az adminisztrációt. De egy-két hét alatt teljesen belerázódtam. Van egy hatalmas raktár az alagsorban, ahova a második hónapban már engem is hívtak segíteni leltározni és pakolni, karbantartani a sporteszközöket.

A pályázati támogatásnak köszönhetően beszerezhettünk új eszközöket

Ebben a hónapban az edzőterem felújításokat hajt végre, mert nyertek egy pályázatot, amiből végre van pénz új eszközöket beszerezni és korszerűsíteni az épületet is. Ebben az időszakban sokkal többet kell segítenem a leltározásban és a pakolásban. A nyitva tartásunk a felújítás ideje alatt megrövidült, de amint elkészül minden, újra visszaáll a régi kerékvágásba. Az alagsori raktárba új galériás állvány rendszert szerzünk be, mert a régi polcrendszer elég kicsi és nem állja már meg annyira a helyét. A főnök felkeresett egy online áruházat, ahol számos különféle polcrendszert, fém állványokat és galériás állványt lehet rendelni. Az oldalon mindenki garantáltan megtalálja a számára szükséges tárolókat, akár irodai, raktári vagy otthoni használatra szánja. Fém polcok, salgó polcok, raklapos polcrendszerek, gördíthető polcrendszerek, karos állványok, galériás rendszerek és pódiumok sokasága közül válogathat, aki ellátogat a Racking Log honlapjára.

A cég a 25 éves fennállásának köszönhető szakmai tapasztalatából adódóan kiváló minőségű termékeket nyújt, megbízható szolgáltatásokkal. A különböző polcrendszereket a megrendelők egyéni igényei szerint készítik el és szerelik fel. Miután felvettük velük a kapcsolatot levélben vagy telefonon, megírtuk nekik, hogy milyen és mekkora állványra lenne szükségünk, eljönnek a helyszínre egy ingyenes személyes felmérés miatt. Így maguk is látják a terepet és segítenek eldönteni és megtervezni, hogy hogy lenne a legpraktikusabb beépíteni az új állványrendszert. Ezután készítenek egy részletes tervrajzot és egy személyre szabott árajánlatot. Ezután, amennyiben az ügyfél egyetért a tervekkel és megrendeli az állványrendszert, a cég legyártja az alapanyagokat. A kiszállítás a helyszínre a szerződésben egyeztetett időpontban történik. A személyre szabott tárolóberendezéseket a szakemberek telepítik kifogástalan precizitással és megbízhatósággal. A polcokra terméktípustól függően 2-5 év gyártói garanciát vállalnak.

A többszintes galériás állványrendszerrel tökéletesen kihasználható a belmagasság

A raktárunkban elég nagy a belmagasság, úgyhogy ezt a főnök mindenképpen ki akarta használni egy galériás állvány betelepítésével. A Racking Log által forgalmazott kézi rakodású moduláris polcrendszerekkel több emeletes szerkezetek is kialakíthatók, így maximálisan ki lehet használni a helyiség magasságát. Többféle kiegészítő is rendelhető a galériás polcrendszerekhez: többek között lépcső, feladókapu vagy korlát. Az edzőterem raktárába elég volt kétszintes állványrendszer, úgyhogy ennek megfelelően töltötte ki a főnököm az ajánlatkérő űrlapot. Ezáltal fel is vették a céggel a kapcsolatot és hamarosan már el is készült a legyártott galériás állványrendszer. A cég munkatársai teljes szakértelemmel szerelték be a polcokat a raktárba. Így még aznap rendet rakhattunk ebben a helyiségben, helyet kereshettünk az új sporteszközöknek. A nehezebb dolgok, mint a súlyzók és a medicinlabdák, az alsóbb polcokra kerültek. Majd fokozatosan egyre feljebb kerültek a könnyebb eszközök súlyuknak és a használat gyakoriságának megfelelően. A galériához rendeltünk egy lépcsőt is, amivel kényelmesen és biztonságosan fel lehet jutni az emelvényre.

Végre minden új dolgot beszereztünk, majd a pakolás és a felújítás végeztével ismét leltároztunk a raktárban. Nagyon szép lett a végeredmény, a fitnesskellékek szép rendben sorakoztak az új galériás állvány polcain. A többi helyiség is fel lett újítva, a konditeremben szép új futópadok virítottak. Már csak ezek hiányoztak ahhoz, hogy teljes legyen a kép, amit egy edzőteremről alkot az ember. Még jobb marketinget vetettünk be ezután, úgyhogy az emberek a felújítás után szabályosan megrohamozták a fitness stúdiónkat.