Te honnan szoktál tájékozódni?

Mindenki máshonnan szeret tájékozódni. Valaki a híradót tartja hitelesnek, ezért minden este a tv előtt ül. Vannak olyanok is, aki inkább az internetes hírportálokat szeretik. Ennek az a nagy előnye, hogy bármikor elolvashatod a friss híreket. Ha szeretnéd, már a nap elején megtudhatod mi történt a nagyvilágban, és állandóan tájékozott tudsz maradni.

Ha Te sem szeretnél lemaradni semmiről, akkor érdemes lehet az interneten tájékozódni a világ történéseiről. Azonban, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen híroldalakat olvasunk. Érdemes lehet több oldalról is megvizsgálni egy esetet, hogy megkapjuk a teljes képet róla.

Én általában este szoktam elolvasni a híreket. Nem szeretem már kora reggel azzal fárasztani magamat, hogy sok rossz hírt olvasok, vagy esetleg valami olyat, ami elronthatja a kedvemet. A reggeleket szeretem nyugodtan és stresszmentesen eltölteni. Viszont amikor híreket olvasok, akkor általában több téma is érdekelni szokott. Elolvasom a gazdasági híreket, az ingatlanokkal kapcsolatos változásokat, egy kis bulvárt is szoktam olvasni, illetve a sport rovat is mindig érdekel.

Az érdeklődési köröm nagyon szerteágazó, ezért szeretek mindenről mindig mindent tudni. Viszont arra mindig figyelni szoktam, hogy felesleges információkkal ne terheljem magam. A munkámból adódóan nagyon szeretem az újdonságokat, ezért az olyan híreket is előszeretettel elolvasom, ami jogszabályokról vagy olyan lehetőségekről szólnak, amiknek köszönhetően sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudom elvégezni a munkámat.

A gyors és hatékony munkavégzés nálam mindig szempont volt és saját magam felé elvárás is. Éppen ezért, amikor rátaláltam a Roadrecord honlapjára, akkor nagyon megörültem. Korábban még sosem hallottam róluk, viszont nagyon érdekesnek találtam az útnyilvántartó programjukat, ezért alaposabban is utánuk szerettem volna olvasni.

A Roadrecord egy olyan NAV-álló útnyilvántartó programot és mobil applikációt hozott létre, aminek a segítségével sokkal több időt meg tudunk takarítani a nyilvántartások kitöltésekor. Ha valaki még mindig papír alapon végzi az ilyen nyilvántartások vezetését, akkor nagy valószínűséggel ez nála sok időt vehet igénybe. Viszont a Roadrecord programjának a segítségével pár perc alatt kitölthető a nyilvántartás. És ami a legjobb ebben az egészben, hogy hibázni sem tudsz közben. Nem véletlenül kapta a NAV-álló nevet. Hiszen olyan nagyszerűen lett létrehozva, hogy a hibázási lehetőség nagyon csekély.

Amennyiben biztosra szeretnél menni, és már régóta keresel egy olyan lehetőséget, ami lehetővé teszi számodra, hogy a szükséges papírmunka elvégzését rövidebb idő alatt meg tudd csinálni, akkor ajánlom figyelmedbe a Roadrecord programját és mobil applikációját.

Mivel számítógépen és telefonon is használható ez az elektronikus nyilvántartás, ezért valóban nagyon könnyen és gyorsan a végére tudsz jutni.

Ha kíváncsi vagy arra is, hogy a kiküldetési rendelvény könyvelése hogyan zajlik, akkor a honlapon ezt az információt is megtudhatod.

kiküldetési rendelvény könyvelése

A weboldalukon nagyon sok információt megtudhatsz az útnyilvántartásról, az adóoptimalizálásról, illetve tippeket, trükköket és hasznos információkat is megosztanak az olvasóikkal. Közérthetően van minden megfogalmazva, ezért nem kell attól tartanod, hogy a szakszavak miatt érthetetlen lesz számodra a blogbejegyzés. A Roadrecord pontosan tudja, hogy a szakmaiság nem a szakszavak használatán múlik. Sokkal inkább azon, hogy az ügyfeleik számára meg tudják-e fogalmazni úgy a mondandójukat, hogy mindent megértsenek. Szerintem ez nekik teljes mértékben sikerült.

Ebből is látszik, hogy számukra fontos az ügyfeleik és felhasználóik tájékozottsága és segítése. Számomra ez egy nagyon pozitív hozzáállást és ügyfélkezelést mutat. Nagyon szeretem az olyan vállalkozásokat, akiknél az ügyfél az első és azt tartják szem előtt, hogy miként tudják az ő igényeiket kielégíteni. Hiszen, ha létrehozol egy szolgáltatást, akkor nagy valószínűséggel a vásárlók vagy az ügyfelek jelenlegi problémáját szeretnéd megoldani. Ezt úgy tudod a legjobban megtenni, ha tudod mire van szükségük. Ha ezt felmérted, akkor létre tudsz hozni egy tökéletes szolgáltatást. Szerintem a Roadrecord-nak ez sikerült.

Sokáig én sem tudtam, hogy a kiküldetési rendelvény könyvelése miként működik, de szerencsére volt egy nagyszerű könyvelőm, aki ezt a terhet levette a vállamról. Viszont a Roadrecord honlapján található információknak köszönhetően ma már ezt is tudom.

Szerintem nagyon sok dolgot lehet tanulni a bejegyzéseikből, ezért ha a a honlapon jársz, akkor mindenképp olvass el párat közülük.

Ha céges utakra a saját autóval szoktál menni, akkor a kiküldetési rendelvényt a Roadrecord programjának köszönhetően gyorsan és egyszerűen ki tudod tölteni minden egyes utazás alkalmával. Ezeket a rendezvényeket azért is érdemes lehet kitölteni és rendszeresen vezetni, mert 1.900.000 Ft költségtérítést lehet kapni utánuk. Szerintem az ilyen lehetőséggel mindenképp élni kell.

Év közben nem vezetted folyamatosan az útnyilvántartásodat? Most jöttél rá, hogy mégiscsak szükséged lenne az útnyilvántartásra?

Szólj a Roadrecord csapatának, akik ilyen helyzetben is tudnak neked segíteni!

Visszamenőleg is el tudják készíteni ezeket a nyilvántartásokat. Neked csak meg kell adni az adatokat, és ők elkészítik a 100%-osan NAV-álló útnyilvántartást. Ha biztosra szeretnél menni és büntetés nélkül megúszni egy NAV ellenőrzést, akkor keresd bizalommal a Roadrecord csapatát.

Ha kérdésed merülne fel valamivel kapcsolatban, akkor telefonon is keresheted őket hétköznapokon 9-17 óra között. Nagyon szívesen válaszolnak minden kérdésre, hiszen fontos számukra, hogy mindennel tisztába legyél, érthető legyen a nyilvántartások kitöltésének menete, illetve a mögöttük lévő jogszabályok.

Amennyiben eddig számodra nehezen érthető volt a nyilvántartások megfogalmazása és jogi szövegezései, akkor a Roadrecord oldalán minden egyből érthető lesz.

Én például a honlapjukon tudtam meg azt is, hogy kisteherautókra 100% lízing és dízel áfa levonás is jár. Ehhez a digitális menetlevelet kell kitölteni, és 3,5 tonna alatti kisteherautóra alkalmazható. Ha a vállalkozásodban dolgoztok ilyen autóval, akkor érdemes lehet a könyvelőddel egyeztetni, hogy a ti esetetekben ezzel a lehetőséggel tudsz-e élni. Amennyiben igen, akkor a Roadrecord elektronikus menetlevelét ne felejtsétek el kitölteni.

A weboldalon nagyon sok segítséget megkapsz a nyilvántartások vezetéséhez és a program használatához. Ilyen segítőkész vállalkozással én nagyon régen találkoztam. Amikor elkezdtem használni a mobil applikációjukat, akkor én is megtapasztalhattam, hogy milyen sok időt meg tudok spórolni vele.

A honlapjuk szerint havonta 180 percet is meg tudok spórolni a programjuk használatával. Ez számomra egy olyan plusz időt tud jelenteni, amit ennél hasznosabb dolgokkal is tudok tölteni.

Mára már nagyon sok ügyfelük van. Ez is mutatja, hogy erre az útnyilvántartó programra milyen nagy szükség van és mennyire hiánypótló. A Roadrecord-nak szerintem sikerült egy olyan szolgáltatást létrehozniuk, amivel egy valódi problémát oldanak meg. Éppen ezért nagyon sok vállalkozás számára tudnak segítséget nyújtani.

Szeretnél te is időt spórolni és élni minden olyan lehetőséggel, ami megkönnyíti az életedet?

Amennyiben igen és nyitott vagy a digitális megoldásokra, akkor a Roadrecord szolgáltatásáról mindenképp tájékozódj! Ha segítségre van szükséged az útnyilvántartással vagy az adóoptimalizálással kapcsolatban, akkor keresd bizalommal a Roadrecord csapatát!