Felgyorsult világ, felgyorsult szolgáltatások

A hírek gyorsan történő ránk áradásából, de akár azok jellegéből is kiolvashatjuk, hogy mennyire kapkodó világban élünk. Feltartóztatni ezt nem fogjuk egyhamar, változtatni nehéz lesz bármin, egymagunknak, de örömteli, hogy legalább már igazodik hozzánk minden, ami körülvesz. Maga az okostelefon is lehetővé tesz egy, mindent helyben és azonnal intézhető, pörgős életet. És, ha elromlik az adott készülékünk, enélkül meglenni nehéz, így a jobb mobil telefon szervizekről is elmondható, hogy nem fogják rabolni az időnket.

És melyik szerintem a legjobb mobil telefon szerviz, ott, ahol élek? Én az lcdfix.hu-ra teszem a voksom, és rögtön a főoldalukon írt szlogenjeik miatt választottam őket, anno (tehát így: LCD FIX). Mert bejelentkezés nélkül is azonnali szerviz lehetséges adott esetben, a legnépszerűbb ilyen termékek esetén pont. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi – ezekre gondolok. Ezeket a márkákat is láthatjátok a fejlécükben. Ügyfélbarát paraméterek is szólnak mellettük (mármint a szerviz mellett), és hozzám közel is vannak valóban, így volt már olyan tényleg, hogy lábon érkezve, azonnal feléjük vettem az irányt, mikor baj történt! Tényleg tetszik, hogy értik az ilyen szolgáltatók (ők pedig meg is valósítják a gyakorlatban, mindenben), hogy tényleg nem azt a “ráérős” korszakot éli szinte senki. Az ilyen eszközeink nélkül nem megy flottul az életünk, ha megállunk benne, akkor nyomasztó kétségbeesés lehet úrrá rajtunk, hisz van, akinél kifejezett tétlenséget hozhat ez el. Így ők aztán tényleg ezeket a problémákat (a legfontosabb dolgok egyikét) orvosolják az lcdfix.hu-nál. Tekintsétek is meg, mit ígérnek ők, ha ilyesfajta gondunk akad: mobil telefon szerviz. (Azt is megtaláljátok a linken, hogyan juthattok oda el)

Tetszenek tényleg, ahogy leírásaikból visszaköszön mindaz, ahogy átérzik: egyeseknek “benne van az egész élete” egy-egy ilyen eszközben, mobiltelóban. Teljes körű garanciára is számíthatunk tőlük, így a gyorsaság nem valaminek a rovására, kárára megy természetesen, a szakértelmük megkérdőjelezhetetlen, és nem győzöm ismételni, hogy ez elhivatottságuk is az. Rapid kijelzőcsere az Allee-ban az iPhoneomon szintúgy nem volt probléma, mint bármi egyéb. Pedig a legtöbb dologban én Samsungos vagyok, ezért eredetileg engem a Galaxy tablet-menüpontjuk és az vonzott be hozzájuk, még nyilvánvalóbban, hogy még Galaxy Watch szekciójuk is van. És az fel is villan egyből, ha a fenti menüsorban a Samsung részre navigáltok. Alátámasztja hatékony működésüket egy informatív weboldal is. Adatvesztés elkerülése, mindenféle gyakran felmerülő szempont – én csak hozzájuk megyek ilyen jellegű bajommal. Ha egy készülékem veszélybe kerül, velük gyógyíttatom! Engem nagyon meggyőztek!