Magazinból illóolajat még egyszer soha!

Van két kedvenc magazinom, az egyik kulturális tartalmú, a másik pedig egyszerű bulvár. Régebben sport magazinokat is vettem, de ilyen téren teljesen átálltam már a TV-re. A szokásos két magazin viszont mindig megveszem, de már vásárolni nem vásárolok belőlük! Régebben még a hirdetések is jók voltak bennük, csomó hasznos dolgot lehetett kapni, de amit 2 hónapja rendeltem illóolaj, az egyszerűen pocsék volt! Még szerencse, hogy felfedeztem a Pipereportát az egyik ismerősöm ajánlására, ahol minőségi termékek vannak!

Végre vannak tiszta illóolajaim!

Nagyon nehéz olyan illóolajat találni, ami megfelel azoknak kritériumoknak, amik egy illóolajtól elvárhatóak. Vagyis, hogy 100%-os tisztaságú legyen, és hogy kozmetikai termékekhez is alkalmazható legyen. Az illóolajok képesek csökkenteni a fájdalmat és sokkal gazdaságosabb gyógymódnak is számítanak. A borsmenta olajat már régebben is használtam, mert remek megoldás migrénre, és az innen rendelttel is nagyon meg vagyok elégedve!

Azért kerestem illóolajokat, mert szerettem volna felhasználni őket krémekhez, amiket magam keverek. Az innen rendelt illóolajok szerencsére még egyszer sem okoztak csalódást, szemben a másik korábban rendelt termékekkel!

Ha egy olaj nem tiszta, akkor a hatása nem is igazán értelmezhető, ráadásul komoly bőrirritációt is okozhat, ez történt a magazinos olaj kapcsán is! De ezek az olajok teljesen természetesek és gázkromatográffal lettek vizsgálva, ami nagyon megbízhatónak számít!

Illatok és kiszerelések tekintetében is jó a választék!

A legfontosabb, legkeresettebb olajok szinte mindegyike rendelkezésre áll, legyen szó például teafa, citromfű, vagy borsmenta olajról, de lágyabb illatokkal is találkozunk, mint mondjuk az édes narancs és a levendula. Tehát abszolút olyan a repertoár, ami kellemes hatást kelthet akár krémbe vagy szappanhoz adagolva.

Mivel ennyire jó minőségű olajokról beszélünk, nagyon kevés is elég belőle, csupán néhány csepp. Épp ezért nagyon gazdaságos is, mivel ha valaki nem ipari mennyiségben használja, az a kisebb kiszereléssel is jól járhat.

Hatalmas pozitívum, hogy nem csak a szokásos kisebb és nagyobb méret elérhető, mint a legtöbb helyen, hanem egy közepes is helyett kapott a repertoárban. Tehát tudunk 10, 30 és 50 ml-es adagokat rendelni, de néhány esetben arra is van lehetőség, hogy ml-re pontosan kimérve az egyedi igényünknek legmegfelelőbb mennyiséget válasszuk.

Az oldal funkcionalitása is megfelelő

Szerencsére egyre több oldal, és ez is rendelkezik összehasonlító funkcióval, ami nagyban megkönnyíti a vásárlók dolgát. Ennek segítségével én könnyen hozok döntést, ha esetleg hezitálnék az illóolajok vagy egyéb termékek között.

A vásárlás menete is teljesen világos és viszonylag gyors is a folyamat. Nem kellett sokkal többet várnom rá, mint általában, mikor vásárolok. Mivel volt Foxpost automatás átvételi lehetőség, kényelmes is volt, hiszen nem kellett a futárhoz alkalmazkodni vagy külön kitérőt tenni a termék miatt.

Így, hogy már több mint egy hónapja használom az illóolajokat, tudok valós véleményt formálni, ami abszolút pozitív! Az olajak úgy oldódnak és hatnak, ahogy kell, és még azoktól az ismerőseimtől, családtagjaimtól sem érkezett panasz az ezzel készült krémekre, akik gyakran használják a krémeimet.

A magazinokból való illóolaj vásárlást nem ajánlom senkinek, tanuljatok az én hibámból, a Pipereportáról rendelt illóolajok viszont véleményem szerint verhetetlenek a piacon ár-érték arányban is!

Legyen szó parfüm vagy lakásban lévő illatosítóról, esetleg szappanok illatosításáról, akkor is megállják a helyüket, a gyógykrémekről meg nem is beszélve!