Hobbim a beszélgetés, ezért kiműveltem magam swarovski fülbevalóból

Nagyon szeretem a híreket, mondhatni híradó függő vagyok. Minden reggel és este megnézem, sosem hagyom ki, mert nagyon fontos nekem, hogy folyamatosan képben legyek. Fontos nekem az itthoni helyzet és világ is, szeretek mindig tájékozott lenni. Mikor társaságba megyek, akkor is én vagyok a fő információ ellátó, mindenki tőlem kérdez mindent és órákat tudok mesélni mindenről, illetve nagyon szeretem megosztani a véleményemet is. Fontosnak tartom, hogy beszélgessünk, és azt is, hogy mindenki elmondja az igazi véleményét akár vitába menően, mert ettől fejlődünk, ha összevetjük, amit gondolunk, meghallgatjuk egymás álláspontját és kompromisszumra jutunk gondolati szinten.

Viszont, észrevettem, hogy egyes barátaimnak sok, hogy állandóan aktuálpolitikai, meg világpolitikai dolgokkal jövök elő és szerettem volna, ha velük is tudok beszélgetni anélkül, hogy az agyukra mennék. Kitaláltam, hogy kiművelem magam olyan témákban is, amik könnyedebbek. Például van egy lány a tágabb baráti körömben, akit csak és kizárólag csajos témák érdekelnek. Kitűztem célul, hogy vele fogok beszélgetni az egyik esti iszogatás alkalmával. Kihívásként fogtam fel a dolgot, mert ha ő vele eltudok beszélgetni, akkor bárkivel. Nincs olyan más ember a társaságban, akivel távolabb állnánk egymástól, szóval, ha őt el tudom foglalni, akkor bárkit.

Sokat gondolkodtam, mi lenne az a téma, amivel le tudnám foglalni, legalább egy fél órára, aztán hirtelen megvilágosodtam. Ahogy szörfözgettem a neten, rátaláltam egy oldalra, ahol nagyon szép swarovski fülbevaló Kánaán van. Kicsi, nagy, szolid, feltűnő, minden, amit az ember lánya csak megkívánhat. Már hallottam korábban a swarovski ékszerekről és már akkor is érdekesnek találtam ezt a csiszolási módot. Daniel Swarovski nagy mestere volt a kristálycsiszolásnak, és igazi világmárkát épített, ami az üvegkristály csiszolási technikáján alapszik. Ma már mindenki tudja, mit jelent, hogy swarovski kristály, és nem csak az ékszerek szintjén, hanem ruhák díszítése, szobrok, csillárok, vagy adott esetben műköröm díszítő kövek esetében is köztudatban van a név. Arra gondoltam, hogy elbeszélgetek vele erről, hátha örül az új információnak. Ha másnak nem is, annak, hogy találtam egy olyan weboldalt, ahol jól be tud vásárolni belőle, és a gatyáját sem fogja kifizetni, mert nagyon jó árban vannak az ékszerek. Egy lányt, tapasztalatom szerint ezzel mindig le lehet nyűgözni, pláne, ha annyira csajos, hogy csak az ilyen dolgok érdeklik, semmi más.

Ki is dolgoztam a stratégiát, és az ominózus estén be is vetettem. Először nehézkesen indult, mert nem tudtam, hogyan hozzam szóba a fülbevalókat, de arra gondoltam, valahogy csak be tudunk kapcsolódni mások beszélgetésébe, és kisül belőle valami. Szerencsére, az említett lány, pont ruhákról beszélgetett az egyik másik lánnyal, így be tudtam kapcsolódni, és gyorsan hozzáfűztem, hogy milyen oldalt találtam, és mit tudtam meg a swarovski ékszerekről. Először csak nagy szemmel néztek rám mind a ketten, de mikor rájöttek, hogy éppen beszélgetni próbálok velük, kicsit megnyíltak és érdeklődve figyeltek.

Nagyon örültem a sikeremnek, mert sok energiát fektettem bele, hogy véghez tudjam vinni ezt a tervemet, és bejött. A világ urának éreztem magam, és azt éreztem, most már bárkivel el tudok beszélgetni, ha akarok. Mindenkinek van hobbija, nekem az, hogy másokkal beszélgetek, és ezt szeretném tökélyre fejleszteni. Azt hiszem, jó úton haladok és remélem, hogy tudom még magam ebben fejleszteni. Mert attól, hogy az egyik célt elértem, még nem állok meg, találok hamar új kihívást. Van egy srác a társaságunkban, aki nagyon oda van a modellezésért, de én teljesen nem vagyok képben, a témában. Arra gondoltam, a következő kihívásom az lesz, hogy kiművelem magam és beszélgetek egy jót vele is. Az eredményről pedig adott esetben, egy későbbi alkalommal beszámolok nektek.