Szuper hír! Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro

Szuper hírt kaptunk a hét elején! A munkakeresésnek végre meglett a várva várt eredménye. A páromat felvették raktárosnak egy multi céghez. Egy hatalmas több épületből álló elosztó raktárba kell majd dolgoznia. Nem sokat konyítok hozzá, de úgy gondolom ígéretesnek tűnik. Mérföldekkel jobb körülmények között dolgozhat majd. Sokkal jobb lesz, mint az előző munkahelyén volt. Már jövőhéten kezdhetne, de előbb be kell szereznie a megfelelő eszközöket a munkavégzéshez úgy mint: munkacipő, munkaruha, egyéb védőeszközök stb.
A cég a Lumax Pro-t ajánlotta, mert ott mindent meg tudunk venni egy helyen. Plusz örömhír, hogy mindezt utólagosan kifizeti majd a cég, csak számlát kell róla kérnünk. Szóval felírtam egy cetlire a páromnak, amit kifüggesztettem az előszobába: “Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro!” Az aljára pedig ennyit: “Számla!!”

Munkacipő, munkaruha, védőeszköz

Nem voltak irreális elvárásaim, biztos voltam benne, hogy végül úgyis mindent én fogok online megrendelni. Így 1-2 napos várakozás után a kezembe vettem az ügyet és megnyitottam a Lumax Pro honlapját. Kicsit el is vesztem pár órára, irtó sok munkavédelmi eszközt forgalmaz a cég! Bár ettől függetlenül nagyon átlátható volt az egész oldal, viszonylag könnyen tudtam navigálni.

Csak a munkavédelmi cipőn belül felsorol munkavédelmi bakancsot, munkavédelmi cipőt, cipő kiegészítőt, munkavédelmi szandált, munkavédelmi klumpát/papucsot, zoknit, munkavédelmi csizmát és biztonsági kalucsnit. A munkavédelmi szandálon és munkavédelmi klumpán/papucson nagyon meglepődtem! Nem hittem, hogy ilyenekben is dolgoznak emberek, illetve, hogy ilyenekre is szükség lehet.

A munkaruházati ajánlata is nagyon széles palettán mozgott. Az “egyszerű” munkaruhán kívül, láthatósági ruházatot, vízhatlan esőruházatot, egészségügyi ruházatot, takarító ruházatot, aláöltözetet/alsóruházatot, védőruházatot és vendéglátó ruházatot is találtam.

A védőeszközök közül fej-, szem és arcvédelmi, hallásvédelmi eszközöket, munkavédelmi kesztyűket és zuhanásgátlás témakörben találtam termékeket.

A páromnak elsősorban munkavédelmi sisakra, szemüvegre és cipőre, valamint láthatósági mellényre és kesztyűre volt szüksége, szóval megpróbáltam ezekre szűkíteni a kört. Ezeken belül is volt választék rendesen, ami persze pozitív, de kicsit megbonyolította a helyzetem. Külön akciós menüt is találtam, amire egyből rákattantam, de persze nem volt különösebben célom, hogy akciós legyen, mert nem a munkáltató fizeti. Inkább csak kíváncsiságból böngészgettem.

Munkavédelmi eszközök személyes átvétellel a Lumax Pro-nál

Miután hosszas válogatás eredményeképp a kosárba helyeztem a termékeket, kicsit el kezdtem hezitálni. Rendben van, hogy most már mindent online intéz az ember, de egyrészt nekem nulla tapasztalatom van a munkavédelmi eszközök terén, másrészt nem nekem lesz, hanem a páromnak és úgy gondoltam, hogy jó lenne felpróbálnia és szemrevételeznie személyesen az eszközöket/ruhákat, mielőtt megvesszük őket.

Gyorsan megnéztem, hogy át lehet-e venni személyesen a megrendelt termékeket, és szerencsére volt rá lehetőség, így személyes átvételt választottam a megrendelésnél. Nem szeretem a véletlenre bízni az ilyen dolgokat. Miután rányomtam a megrendelés gombra, egyeztettem a nyitvatartási időt és hogy mikor vehetők át a leghamarabb a termékek.

Örültem, mikor felhívott a cég, hogy mehetünk már másnap a termékekért. Szerencsém volt, mert a hosszas utána nézés eredményeképpen minden termék jónak bizonyult, amit előzetesen megrendeltem. Nem volt szükség cserére és variálásra. A hónap legjobb hírét újabbak követték és minden gördülékenyen ment. Maradjon is ez így! Otthon le is téphettem a “Munkacipő | Munkaruha | Védőeszköz | Lumax Pro” cetlimet.