Híres cégek: Ők is elkezdték valahol, nekik is segítettek a cégalapításban

A cégalapítás nehéz. De az olyan nagy cégek, mint Apple vagy Windows is elkezdték valahol. A cégek, amik majdnem minden háztartásban jelen vannak, ugyanúgy kezdték, mint te. Most híresek, és millióik vannak, mindezt egy jó ötlettel érték el.

Minden kezdet nehéz, de ha van egy jó ötleted, akkor ne félj megvalósítani! Sokan azért sem vágnak bele a cégalapításba, mert nagyon macerásnak tűnik. Pedig van lehetőség arra, hogy segítséget kérjünk.

A topcegalapitas.eu oldalon láttam, hogy akár ingyenesen is lehet náluk cégbejegyzést csinálni, persze csak akkor, ha mellé székhelyet is kér az ember. Egy jó székhely pedig sokat jelenthet egy vállalkozásnak. A topcegalapitas.eu nem csak abban segít, hogy a cég az adott telephelyre legyen bejegyezve, hanem az ide érkező leveleket is szkenneli és továbbítja, így ezeknek az iktatása is sokkal könnyebben zajlik.

Ez egy nagyszerű lehetőség, hiszen így megszabadulhatunk a bejegyzéssel kapcsolatos papírmunkától, a sok-sok utánajárástól.

A topcegalapitas.eu oldallal könnyen és gyorsan lehet céget alapítani.

De mi van akkor, ha egy tag ki szeretne lépni, vagy meg szeretnénk változtatni egy adatot? Mondjuk más telephelyet, nevet nevet szeretnénk? Esetleg a tagok adatai változtak, vagy maga az ügyvezető személye változott?

Sok apróságnak tűnő dolog indokolhatja, hogy módosítani kell a cég adatait, ami újabb plusz körökkel jár.

Ezekről a változásokról egyébként a https://topcegalapitas.eu/cegmodositas/ oldalon olvastam. Itt ugyanis le van írva, hogy milyen változások indokolják a cégmódosítást, így ha nem vagyunk benne biztosak, mi is tartozik ide, érdemes megnézni.

Szóval, a módosítást sem kel egyedül elvégeznünk, mert a https://topcegalapitas.eu/cegmodositas/ oldal ebben is a segítségünkre van. Telefonon kell jelezni az igényt, majd elektronikusan el is indítják a folyamatot, nekünk csak egy órára kell személyesen megjelennünk a cégnél, hogy aláírjuk a szükséges papírokat.

Régen sokkal nehezebben mentek a cégbejegyzések, a módosítások, sokkal hosszabb folyamatok voltak, és sokkal nehezebb volt rájönni, hogy mit is kell pontosan csinálni, mik a lépései. Most, hogy létezik internet, a lépéseket már online is elolvashatjuk, de ha még a lépések és a folyamat ismeretében is túl bonyolultnak gondoljuk a bejegyzést, akkor vannak olyan cégek, akik megteszik helyettünk ezeket a kötelező lépéseket, hogy mi csak a munkára koncentrálhassunk, az adminisztrációt pedig másokra hagyhassuk.

A legnagyobb cégek sem féltek másokat megbízni a bejegyzéssel és a módosításokkal, hiszen sokkal biztosabbra megy az ember, ha hozzáértőkre bízza ezeket a dolgokat.

Így, ha nekem lenne cégem, én is inkább a https://topcegalapitas.eu/cegmodositas/ oldalt bíznám meg azzal, hogy bejegyezzék a cégemet, vagy módosítsanak az adatokon, mert ők nem rontják el, magamban viszont nem bízom annyira.