A legújabb hírek és információk a kerítés árnyékolóról is izgalmasak

Anyukám szinte megszállottja annak, hogy a lehető legtöbb hírrel folyamatosan képben legyen. Míg én az okostelefonok térhódítása előtt már tudatosan szűrni kezdtem az általam fogyasztott médiatartalmakat – különben megcsömörlöttem volna a sok ingertől -, rajta szinte pont az ellenkezőjét látom, egyre jobban vágyik ezekre az információkra. Azt hiszem, ezt soha nem fogom tudni igazán megérteni, ugyanis egyre inkább azt érzem, a szenzációhajhász újságírás és a média egész működése eljutott arra a pontra, ahol gyakran a semmiből kell hírt csinálni. Természetesen nemzetközi és országos szinten is követem a fontos politikai, társadalmi történéseket, de muszáj megszűrni ezt a végtelen mennyiségű tartalmat! Szerintem egyébként ez is egy generációs különbség a fiatal Y-ok és a szülei(n)k korosztálya között, hogy többségében sem az álhíreket nem ismerik fel, sem azt, hogy érdemes több forrásból is tájékozódni, ugyanis semmilyen információban sem bízhatunk meg 100%-ban. Ezt sajnos például akkor is tapasztaltam, amikor egy helyi szomorú és megrázó hírt felkapott az országos média, és nagyon sok ponton nem valós információkat hoztak le az esetről.

De ha vidámabb vizekre szeretnénk evezni, ott a kulturális újságírás, ami bízom benne, hogy ismét felszálló ágban van, hiszen az online tér például ilyen értelemben jó platform, ugyanis a távolságok megszüntetésére képes – persze sosem lesz olyan egy kiállítás vagy egy színházi darab virtuálisan átélve, mint személyesen, de gyakran már a róluk szóló cikkek, kritikák olvasása is meg tud adni egy élményt, ami mindenképpen különleges.

Ehhez kapcsolódva muszáj megemlítenem, hogy vásárolni is kifejezetten szeretek online, például legutóbb a kerítés árnyékoló témakörében segített ki egy szuper online áruház, a gazdabolt.hu, akiknek egyébként két üzletük is található, mégpedig Szigetszentmiklóson – viszont azoknak sincs oka aggodalomra, akik kifejezetten távol élnek e Pest megyei helységtől, ugyanis országosan Pick Pack Pontra és házhoz is szállítják a megrendelt csomagokat.

De mit is érdemes tudni erről az interneten elérhető üzletkínálatról? Azt gondolom, hogy egy nagyon informatív és könnyen kezelhető felületet sikerült létrehozniuk, ahol tényleg öröm a vásárlás. A másik nagyon szimpatikus dolog számomra az, hogy könnyen elérhetőek a különböző címeken, közösségi média oldalaikon, és akkor még nem említettem a szaktanácsadás szolgáltatásukat (de ami késik, nem múlik)! Még egy chatfelület is a rendelkezésünkre áll, ha gyorsan szeretnénk tőlük kérdezni valamit.

kerítés árnyékoló

De azt hiszem, a kerítés árnyékolónál tartottam. Na annyit biztosra mondhatok, hogy kerítés árnyékolóból sem volt hiány a gazdabolt.hu-nál. Az oldal szűrői megkönnyítették, hogy megtaláljam a számomra legideálisabb árucikket. A leírás és a termékadatlapon található fotók, a termékekről adott vélemények szintén mind megkönnyítették a döntést. A Szállítás rubrikánál azt is egyből láthatjuk, mennyi van az adott termékből raktáron, személyes átvétel mikor történhet, illetve futárral hány nap a kiszállítás (itt nem pontos napot ír a rendszer, hanem egy intervallumot).

A kerti munkákkal kapcsolatos számos termék közül nekem még szükségem volt cserepekre, ládákra és alátétekre. Be is tettem a kosaramba néhány jellegzetes terrakotta balkonládát és néhány kisebb-nagyobb cserepet. Imádom, hogy a kaspóik színesek, mégis letisztultak, és van belőlük füles verzió is!

A különböző rekeszekből szintén hiány volt nálam, úgyhogy azokból is pakoltam a virtuális kosaramba. Arra érdemes figyelni, hogy ha nagyméretű termékeket választunk, az a szállítási költségeket megtolhatja, kivéve akkor, ha elérünk egy bizonyos értékhatárt, ami felett nincs erre vonatkozó költség.

Az egyik kedvenc kategóriám a kerti dekoráció, így itt szoktam a legalaposabban szétnézni. Itt találhatunk különböző fényfüzéreket, lámpásokat, figurákat, olajfáklyát, szolárlámpát, a zöldfalak és pergolák között is ebben a menüpontban tudunk böngészni. A termékek sorrendjét az alábbiak szerint tudjuk beállítani: készleten van-e, ABC-sorrend vagy fordított betűrend, ár alapján a legalacsonyabb vagy a legmagasabb árúval kezdve, cikkszám szerint felsorolva, ajánlás alapján vagy az újdonságokat előre véve.

És akkor a már említett szaktanácsadás! Azt gondolom, ez is egy olyan hozzáadott értéke a Gazdabolt.hu üzleteknek és webáruháznak, amely kiemeli a többi gazdabolt közül. Tíz szaktanácsadó várja a kérdéseket a legkülönfélébb témakörökben, kategóriákba sorolva. A kérdéseket visszaolvashatjuk, kereshetünk köztük, így a tudás valóban megosztásra kerül. Leggyakrabban a gyep és gyepápolás, illetve a szobanövény, a hajtatás, valamint a park- és gyepépítés kategóriában szoktam szétnézni, de tettem már fel a magam és édesanyám nevében is kérdést. Külön tetszik, hogy szaktanácsadónként meg tudjuk meginteni az általuk megválaszolt kérdéseket. Van, hogy csak rövid, praktikus tanáccsal látnak el, olykor termékeket is ajánlanak az igényeinknek megfelelően. Szóval mielőtt akár itt, akár más felületükön (email, chat) felkeresnénk őket egy konkrét témában, érdemes inkább szétnézni a már megválaszolt kérdések között, illetve a Youtube videóik között – a Gazdabolt TV nevet viselő csatornát az oldal tetején vagy alján található linkről közvetlenül elérhetjük.

Ha szeretnénk egy olyan webshopból vásárolni, ahol tényleg az ügyfél az első, bármilyen kérdéssel kapcsolatban készségesen segítenek nekünk, jó árakon, kényelmesen vásárolhatunk, akkor nem tudok mást ajánlani, csak a Gazdabolt.hu-t! Kattintsatok bátran, ha kertgondozás és hasonló témák a mindennapjaitok részei.