MELLNAGYOBBÍTÁS IMPLANTÁTUMMAL – Kelemed Plasztikai Sebészet

Még mindig azt a világot éljük, ahol a bulvár sajtó nem tud elszakadni a plasztikai sebészettől. Mintha az egy olyan ördögtől való dolog lenne, vagy mintha csak a celebek engedhetnék meg maguknak. A valóság közben pedig az, hogy egyre többen szeretnék jól érezni magukat a bőrükben és igenis, nagyon sokan fordulnak plasztikai sebészekhez. Így voltam vele én is, akinek sajnos kis melleket adott a Jóisten, de ezt a Kelemed Plasztikai Sebészet nagyon szépen orvosolta és most már “normál” méretű mellekkel rendelkezek. A legnagyobb magabiztossággal állíthatom, hogy ha MELLNAGYOBBÍTÁS IMPLANTÁTUMMAL – Kelemed Plasztikai Sebészet jöhet csak szóba. El is árulom, hogy miért gondolom így!

A műtétem előtt komoly kutatómunkába vetettem magamat és megpróbáltam a legjobb ajánlatot kibányászni a legrövidebb időn belül. Nagyon nehéz volt a választás, feladtam magamnak a leckét, hiszen a piacon elég sok olyan oldal található, akik különböző megtévesztő kedvezményekkel vagy gyanúsan alacsony – 100 vagy 200 ezres ajánlatokkal próbálják bevonzani a pácienseket. Egy jó munkát azonban meg kell fizetni, hiszen ilyenkor nem csak a cicidért fizetsz, hanem a plasztikai sebész több évtizedes tapasztalatáért és azért, hogy semmi komplikáció ne történjen út közben. Így találtam meg Dr. Kelemen Ottó doktor urat, akit nagyon sokan dicsértek az online térben, már a több, mint 25 éves szakmai tapasztalata is rendkívül megnyerő volt a számomra.

MELLNAGYOBBÍTÁS IMPLANTÁTUMMAL – A Kelemed Plasztikai Sebészet a legjobb választás!

Számos pozitív tényezőt tudnék felhozni, mely a Kelemed Plasztika mellett szól, azonban a doktor úr szakértelmén túl még csak egy dolgot említenék meg pluszba. Ez nem más, mint a nagyon jól kialakított árképzés. Minden más különlegességet és beszédes tényt megtalálhatunk a plasztika.info.hu oldalon, azonban erről szeretnék pár szót ejteni, mivel nekem nagyon szimpatikus és ügyfélközpontú volt ez a tényező. Nem utolsó sorban pedig emiatt esett rájuk a választásom, úgyhogy szerintem ez másoknál is sokat nyomna majd a mérlegen.

Az árképzést tekintve all inclusive árakkal dolgoznak, amiket felfoghatunk egyfajta csomagárként is. Ez azt jelenti, hogy a megadott összeg az minden esetben a végösszeget fogja jelenteni, nincsenek felmerülő vagy pedig rejtett költségek. Amennyiben a páciens és a doktor úr megállapodtak a konzultáció alkalmával, annyit kell fizetni, hiszen tartalmazni fog az ár mindent. És hogy mit értek minden alatt? A konzultációnak és a műtétnek a díját, az ápolást, az utókezelést, a speciális melltartót – egy szóval mindent. Nem kell aggódni az előre nem látható kiadások miatt, mert nincsenek. Ez volt az, ami miatt végül a Kelemed Plasztikai Sebészeten kötöttem ki, mivel nem nagyon kapok ilyet máshol.

A konzultáció során maradéktalan figyelemmel hallgatott végig Dr. Kelemen Ottó és megtette a szakmai észrevételeit. Nagyon szimpatikus volt, hogy próbált megállapodni egy kompromisszumban, ami mindkettőnk számára előnyös és nem szerette volna “rámtukmálni” a drágább implantátumot csak azért, hogy neki jó legyen. Figyelembe vette a testemet, az arányaimat és úgy alkottuk meg a megfelelő lehetőséget számomra. A műtét tökéletesen zajlott és semmi szövődményt nem tapasztaltam a felépülés során. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne egy profi kéz alatt szépülni – hiszen csak úgy érdemes igazán!