A minőségi hírek ezért hasznosabbak, mint a bulvár

Aláírom, a bulvárosabb jellegű “kertévés” híradók olykor csak a szenzációhajhászásra mennek, bár még azokban is akad mindig hasznos infó, bármiről.

De a minőségi hírtelevíziók műsoraiból én rengeteg hasznos dolgot tudtam már meg. Például azt, hogy a félretett pénzem hamarosan lejárhat. Bizonyos bankókat ugyanis érvénytelenített időnkét az MBN, mert újabbakra cserélték már azokat… Az egyik ilyen hírt hallgatva jutott eszembe, hogy nekem van régóta félretett pénzem, amit emiatt be kéne váltani a bankban!…

Az internetes híroldalakat is gyakran követem, sőt, azokon a hírfórumokba is rendszeresen beírok. Sok időt töltök ilyen netes helyeken, amelyek közül az egyiken például ez jött szembe: “Értékbecslés – így állapítjuk meg, mennyit ér az Ön birtokában lévő régi pénz”. Ez a szlogen a Procopius Numizmatikához (weboldal: http://regipenzfelvasarlas.hu) tartozik és szintén van köze a régi pénzekhez, csak a SOKKAL RÉGEBBI pénzekhez, és nem a pár éve félretett bankjegyekhez.

Ha valami nagyon régi pénzérménk van mondjuk, azt itt felbecsültethetjük és ha van értéke, meg is veszik. Méghozzá garantáltan korrekt módon megállapított áron, hiszen ezt követeli meg a szakmai tisztesség. Amit ezen a helyen nem kockáztatnának.

Amennyiben többre vagytok ennél kíváncsiak, alapos leírásokkal világítják meg, miben áll ennek a szakmájuknak a lényege.

Továbbá leírják pontról pontra, hogy milyen opcióink vannak, ha náluk értékesítenénk valamit. Katt ide és mindenhez hozzáférhettek a témában (ahogy azt is megállapíthatjátok, mivel érdemes egyáltalán hozzájuk fordulni bevizsgálás ügyében): Értékbecslés – így állapítjuk meg, mennyit ér az Ön birtokában lévő régi pénz.